Devlet Bahçeli Tesisleri açıldı

Güncelleme Tarihi:

Devlet Bahçeli Tesisleri açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2021 23:36

Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Devlet Bahçeli Eğitim Spor ve Yaşam Merkezi ile Bağlıca Kapalı Pazaryeri’nin resmi açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

İki yıl önce hizmetlerine başlayan ancak pandemi sebebiyle resmi açılışı yapılamayan tesisin açılışına Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve vatandaşlar katıldı. Açılışta sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ile Ferhat Göçer de sahne aldı. Başkan Demirel, merkezle ilgili özetle şu bilgileri verdi:

Devlet Bahçeli Tesisleri açıldı


170 MİLYON TL DEĞERİNDE

“Arsası ve yapım maliyetiyle birlikte bu merkez yaklaşık 170 milyon TL değerindedir. Merkezde 12 ayrı tesis yer alıyor. Havuz, etiSEM binası, 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu, spor merkezi, sporcu konaklama binası, emekliler konağı, kreş, hanımlar konağı, kütüphane, cami, kafeterya, ampute takımı için idman sahaları, açık basketbol, futbol ve voleybol sahaları ve daha birçok donatı hizmet veriyor. Yine bugün açılışın yaptığımız Bağlıca Kapalı Pazar Yeri Ankara’nın en güzel pazarlarından biridir. Sizlerden yaşam kalitesini artıran tesislerimize sahip çıkmanızı ve en iyi şekilde yararlanmanızı istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!