Dev merkezde sona doğru

Güncelleme Tarihi:

Dev merkezde sona doğru
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2020 15:59

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçede yapımına geçen yıl başladıkları kültür ve kongre merkezinde sona yaklaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Merkezin mimari ve kullanım bakımından dikkat çekeceğini belirten Başkan Ercan, “Hizmete açıldığında Sincan, sanatın ve kültürün merkezi haline gelecek” dedi. Projeyi çok önemsediğini en kısa sürede hizmete açmayı planladıklarını belirten Başkan Ercan, şunları söyledi:

Dev merkezde sona doğru


MARKA DEĞERİNİ ARTTIRACAK

“Merkezle yurt içi hatta uluslararası çapta her türlü konferansları, seminerleri, toplantıları yapabileceğiz. Alanında seçkin insanları Sincan’da ağırlama fırsatı bulacağız. Merkezimizde hanımlara, güngörmüşlerimize ve gençlerimize yönelik sosyal imkanlar, etüt merkezleri, çalışma alanları olacak. Bu anlamda Ankara’nın en büyük merkezini Sincan’a kazandırıyoruz. Sincan’ın marka değerini arttıracak.”

Dev merkezde sona doğru


16 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLDİ

Haberin Devamı

İlçe merkezinde 16 bin 121 metrekare alan üzerine inşa edilen, 25 bin 500 metrekare kapalı alana sahip kültür ve kongre merkezinde 2 bin 561 kişilik konferans salonu yer alacak. Merkez ayrıca sergi ve fuaye alanı, millet kıraathanesi, 3 okuma salonu, güngörmüşler ve hanımlar lokali, nikah ve toplantı salonu gibi sosyal donatılarıyla hizmet verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!