Desteği sürdür ‘Yanımızda ol’

Güncelleme Tarihi:

Desteği sürdür ‘Yanımızda ol’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2020 01:39

Sarı-lacivertli ekibin başkanı Fatih Mert, taraftarlardan gelen talep üzerine yeni bir dayanışma etkinliği düzenlediklerini belirtip, “Ankaralıların ve Ankaragüçlülerin gereken desteği sonuna kadar vereceğine inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Kulübü, taraftarının isteği doğrultusunda “Yanımızda ol” sloganıyla SMS yardım kampanyasını hayata geçirdi. Başkent ekibi, salgın nedeniyle lige verilen aranın ardından maçların seyircisiz oynanacağının açıklanmasının ardından, yine taraftardan gelen talip doğrultusunda, “Hatıra bilet al takımına sehip çık kampanyası başlatmış, bu kapsamda, başta Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olmak üzere, başkentin tüm ilçe belediye başkanlarını, Beştepe’deki kulüp tesislerindeki kahvaltıda buluşturmuştu. Yine aynı kampanya doğrultusunda, kulüp tesislerinde, başkentin sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Ankaralı milletvekilleri ve siyasiler, bir araya gelmişti.
Kampanya dahilinde, iç sahada hafta sonu oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçının hatıra biletlerinin de satışının sürdüğü belirtildi.

Desteği sürdür ‘Yanımızda ol’


FUTBOLUN EKONOMİSİ DERİNDEN ETKİLENDİ

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Fatih Mert, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bütün dünyanın ve futbol sektörünün ekonomik olarak derinden etkilendiğini belirterek, “Bizim büyük taraftarımızın bizlerden istemiş olduğu hatıra bilet kampanyasından sonra tekrar taraftarlarımızın istekleri doğrultusunda ‘Yanımızda ol’ SMS kampanyasını başlatıyoruz. Ankaralıların ve Ankaragüçlülerin bu kampanyaya gereken desteği sonuna kadar vereceğine inanıyorum. Bu kampanyaya vereceğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YERLİ VE YABANCI OYUNLAR DA YER ALDI

Kampanya için hazırlanan videoda, başkan Fatih Mert’in yanı sıra yerli ve yabancı futbolcularda yer aldı. Yerli isimlerden Cebrail Karayel, “Daha güçlü yarınlar için”, Atilla Turan, “Asırlık çınarımızı yaşatmak için”, İlhan Parlak “Armamızı dalgalandırmak için” Korcan Çelikay, “Türkiye’nin bu asırlık çınarına, başkentin bu değerli markasına tüm sporseverlerin desteğini bekliyoruz. Bu onurlu ve gururlu mücadelede sende yanımızda ol” şeklinde mesajı taraftarlara iletirken, yabancı oyunculardan, Brezilyalı kaleci Ricardo Fredrich, Arjantinli orta saha Oscar Scarione ve Hırvat savunmacı Ante Kulusiç, ‘Yanımızda ol’ ifadelerini kullandı.
Kampanyaya katılmak isteyenler cep telefonlarıyla “Yanımızda ol” yazarak SMS göndermeleri durumunda, MKE Ankaragücü Kulübüne maddi katkıda bulunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!