Demirci: Hayali projeler vadetmiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Demirci: Hayali projeler vadetmiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2019 16:45

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, Mamak için hazırladıkları projelerinin bir bölümünü açıkladı. Uçuk kaçık projeler yerine Mamak’a katma değer projeler hazırladıklarını kaydeden Demirci özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“İlk etapta 20 projemizi sosyal medya hesabımızdan paylaştık. Diğer hazırladığımız projeleri de ilerleyen günlerde paylaşacağız. 42 yıldır Mamak’ta yaşayan birisi olarak Mamak’ın ve Mamaklı hemşehrilerimin neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi biliyorum bütün projeleri bu doğrultuda hazırladık. Projelerimizin hepsi gerçekleştirebileceğimiz projeler. Uçuk kaçık havada kalan projeler değil. Biz hayali projeler vaat etmiyoruz, gerçekleştireceklerimizi söylüyoruz.”

4 AYRI BÖLGEYE YÜZME HAVUZU

Adnan Demirci’nin ilk etapta açıkladığı projelerden bazıları şöyle: Mamak Üniversitesi, Ege Özgürlük Parkı, Mamak kent metrosu, Mutlu kentsel dönüşüm projesi, Doğukent kentsel dönüşüm projesi, Mamak Sanayi Sitesi, Mamak Kültür Merkezi, Kızılca Sanayi Sitesi, GökçeYurt Sanayi Sitesi, Ortaköy Sanayi Sitesi’nin büyütülmesi, Samsun yolu iş alanları, 4 ayrı bölgeye yüzme havuzu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!