Davul ve perküsyon festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Davul ve perküsyon festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 16:21

D52 Davul ve Perküsyon Festivali’nin ikincisi bugün başlıyor. Cumartesi gününe kadar Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak olan festivale Durul Gence, onur konuğu olarak katılacak.

Haberin Devamı

Festival; Turgut Alp Bekoğlu, Okay Temiz, Bülent Akbay, Erhan Seçkin, Doğaç Titiz, Soner Özer, Alpay Şalt, Arda Varol, Aslı Polat, Can Tüzün, Ediz Hafızoğlu, Gerçek Dorman, Mert Baycan, Nedim Ruacan, Tolga Ünaldı, Özgür Apak, Özgür Can Öney, Ömer Uyanık, Senem Diyici ve Jose Montana gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşecek. D52 Davul ve Perküsyon Festivali, üç gün boyunca ritim, müzik ve eğlenceyle dolu birçok etkinliği bir araya getirecek.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ

Türkiye’nin ilk davul ve perküsyon festivali olma özelliğini taşıyan D52 Davul ve Perküsyon Festivali’nde tüm etkinlikler ücretsiz olacak. Festivale katılacak iki usta isim Okay Temiz ve Senem Diyici’nin dışında perküsyon üzerine workshop gerçekleştirecek isimler arasında flamenko ve Latin müziğinin önemli perküsyon sanatçılarından Jose Montana da yer alıyor. Özellikle cajon üzerine bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak olan Montana, aynı zamanda Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki performansı ve sokak gösterisiyle de festivale katkı sunacak.

BAKMADAN GEÇME!