Çocuklar moral buldu

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar moral buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2021 20:47

LÖSEV’in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle, lösemili çocuklar ve aileleri Başkentlilerle buluştu.

Haberin Devamı

Lösemi hastalığına karşı farkındalık oluşturmak ve çocuklara moral aşılamak amacıyla ‘Maskemi atarım, hayalime koşarım’ sloganıyla Kuğulu Park’ta düzenlenen etkinliğe; hastalığı yenmiş ve tedavisi devam eden çocuklar ile aileleri, gönüllüler katıldı. Şenlik tadında geçen etkinlikte; Ankara Kulübü seymenleri, ODTÜ Okul Toplulukları eşli dans gösterisi, jonglör gösterisi, kukla gösterisi, sahne gösterileri, konserler ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterileriyle Kuğulu Park’ta karşılanan minikler gönüllerince eğlendi.

Çocuklar moral buldu


FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Lösemi tedavisi gören çocukların iyileşme sürecinde en önemli unsurların moral ve motivasyon olduğunu belirten LÖSEV Kurumsal İletişim Sorumlusu Sinan Aras, “Bu güzel şenlikte lösemi tedavisi gören çocuklarımız, tedavisini bitirmiş çocuklarımız ve onların aileleriyle bir farkındalık etkinliği düzenliyoruz. Kortejimize Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü sporcuları da katılarak destek oldu” dedi.

Çocuklar moral buldu


SEYMENLERDEN DE DESTEK

Ankara Kulübü Derneği seymenleri Karum AVM önünde başlayan kortej geçişinde yerini aldı, Kuğulu Park’ta bir gösteri sundu. Ankara Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Maden, “LÖSEV’in yürüttüğü çalışmaları çok önemli ve başarılı buluyoruz. İyi ki LÖSEV var. Ankara Kulübü Derneği olarak her zaman LÖSEV’in yanındayız, herkesi lösemili çocuklara destek olmaya davet ediyoruz. Tedavi gören tüm çocuklarımıza acil şifa diliyorum” diye.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!