Çevre Yolu’nda fuhuş pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Çevre Yolu’nda fuhuş pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 10:13

Çevre Yolu’nda fuhuş yapmak için yol kenarında müşteri bekleyen hayat kadınları, trafiğin yoğun ve hızla aktığı yolun ortasına çıkarak araçları durdurmaya çalışıyor. Bu durum hem trafiği de tehlikeye atıyor.

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara’nın daha önce defalarca gündeme getirdiği şehrin birçok noktasında yol kenarında yapılan fuhuş pazarlıkları, Çevre Yolu Bağlıca mevkiinde inanılmaz bir boyuta ulaştı. Hayat kadınları, canlarını hiçe sayarak fuhuş pazarlığı yapabilmek için ağır vasıtalar için ayrılan en sağ şeride çıkıp araçların önüne atlıyor. Hürriyet Ankara, Başkent’i dört bir koldan Anadolu’ya bağlayan Çevre Yolu’ndaki fuhuş pazarlığı rezaletini görüntüledi.

ARAÇLARA BİNİP ÇEVRE YOLU’NA DÖNÜYORLAR

Hayat kadınları, fuhuş amacıyla Eskişehir Yolu ile Çevre Yolu kesişiminde bekliyor. Yol kenarında yapılan pazarlığın ardından kadınlar müşterilerin aracına biniyor. Araçlarıyla Çevre Yolu’na yönelen müşteriler, fuhuşun ardından kadınları farklı noktalarda indiriyor. Hayat kadınları, indikleri noktalarda yeniden fuhuş pazarlığına devam etmek için araçlara işaret yapıyor. Çevre Yolu’ndaki fuhuş rezaleti gün boyunca devam ediyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!