ÇEM’de eğitimler dolu dolu

Güncelleme Tarihi:

ÇEM’de eğitimler dolu dolu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2021 00:52

Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Çocuk Eğitim Merkezi(ÇEM), temizlik, maske ve mesafe kuralları uygulanarak eğitime devam ediyor.

Haberin Devamı

Eğitimler, uzman öğretmen kadrosuyla okul öncesi, akıl oyunları, jimnastik, hızlı okuma teknikleri, robotik ve yazılım, tasarım ve ahşap atölyeleri branşlarında veriliyor. 6 branşta 4-13 yaş grubundan çocuklar için hizmet veren ÇEM’de hafta içi her gün eğitimler yer alıyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonlarında ise cumartesi seansları yapılamadığı için eğitimler hafta içi belirlenen seanslara göre sürdürülüyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, merkezdeki eğitimlerle ilgili şunları söyledi:

ÇEM’de eğitimler dolu dolu


TUZAKLARDAN KORUYORUZ

“Çocuklarımızı ilgi duydukları branş atölyelerine yönlendiriyoruz. Eğitim seanslarını onlara kolaylık sağlamak için okul saatlerini dikkate alarak oluşturuyoruz. ÇEM’de çiçeklerimiz ve meleklerimiz olan çocuklarımızın beceri ve yetenek odaklı çalışmalar yapabilmeleri için farklı alanlarda atölye çalışmaları yürütüyoruz. Aynı zamanda şehrimizde kreş, oyun merkezi, kütüphanelerimizin sayısını çoğaltarak yavrularımızı tüm kötülüklerden, tuzaklardan koruyor ve onları bilime sevk ediyoruz.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!