Çayyolu'na yeni boyut

Güncelleme Tarihi:

Çayyoluna yeni boyut
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 18:22

Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanımlı projesi olarak dikkat çeken Next Level’ı 3 yıl önce hayata geçiren Pasifik İnşaat, sadece konut içeren yeni bir ‘Next Level’ projesine daha imza atmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Çayyolu’nda, 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasına yapılacak 429 konutlu projenin, 550 milyonluk bir yatırım olacağını kaydeden Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “Konutun next level’ını (bir sonraki boyutunu) Ankara’ya kazandıracağız” dedi. Erdoğan, ‘Next Level Çayyolu’ projesinin tanıtım toplantısında, şu bilgileri verdi:

HAYAT TASARLADIK

“İsmimize yakışır olarak, sadece konut projesi olmaktan ziyade her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladık. Farklı mimarideki seçeneklerimizle bu hayatın kolaylaştırmaya özen gösterdik. Rekreasyon ve orman alanlarıyla harmanlanan Next Level Çayyolu şehrin içinde nefes aldıran doğal bir yaşam alanı olacak. Mimarımız tarafından her detayı önce fonksiyon, sonra estetik olarak tasarlanan projemiz, aile yaşamına uygun olarak, üniversite, AVM, okul ve yaşam alanı gibi bir çok noktaya yakın bir konumda. Sunduğumuz özel fırsatlarla da müşterilerimze cevap vermeyi amaçlıyoruz.” Projenin mimarlığını, İstanbul’daki Trump Towers’ın da mimarı olan Brigitte Weber yapacak. Weber, daha önce Eskişehir Yolu’ndaki Next Level projesine de imzasını atmıştı.

Haberin Devamı

Çayyoluna yeni boyut

SONRAKİNİN İSMİ TÜRKÇE OLACAK

Ankara’daki ilk Next Level’in açılışına katılan Cumhurbaşkanı (döneminBaşbakanı) Tayyip Erdoğan’ın, projenin isminin yabancı dil olması nedeniyle yaptığı eleştiriyi haklı bulduğunu belirten Erdoğan, “Bir sonraki projemizin ismi kesinlikle Türkçe olacak” dedi. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ‘Next Level Çayyolu’ satış ofisinde mimar Brigitte Weber ile projenin detaylarını anlattı. Next Level Çayyolu’nda villa, loft ve penthouse gibi 92 farklı mimaride konut tipi yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!