Çatılar uçtu

Güncelleme Tarihi:

Çatılar uçtu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2021 23:34

Ankara’da etkili olan şiddetli fırtınada, camilerin minareleri eğildi ve hasar gördü, evler ile ahırların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi.

Haberin Devamı

Başkent’te önceki akşamüzeri etkili olan şiddetli fırtına, hayatı felç etti. Şereflikoçhisar, Evren, Gölbaşı gibi güney ilçelerde yaşanan fırtına, yıkıma neden oldu. Rüzgarla birlikte yer yer kum fırtınası da yaşandı. Evren’de Altunbaşak Mahallesi Camii’nin minaresi tamamen yıkıldı. Minarenin cami avlusunda bulunan imam lojmanının üzerine devrilmesi sonucu evde bulunan 7 yaşındaki çocuk hafif şekilde yaralandı. Sağlık ekibince ambulansta tedavi edilen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mahallede ayrıca 2 evin çatısı uçtu, bazı ağaçlar devrildi. Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal, mahallede incelemelerde bulundu.

Çatılar uçtu


CAN KAYBI YAŞANMADI

Haberin Devamı

Şereflikoçhisar’da da fırtına nedeniyle binaların çatılarından kiremitler düştü, ağaçların dalları kırıldı, Hacıenbiya Camisi'nin minaresi zarar gördü. Şereflikoçhisar Belediyesi ekiplerince kırılan dallar ve yollara düşen kiremitlerin temizlenmesi için çalışma yapıldı. Olaylarda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!