Büyük coşku devam etti

Güncelleme Tarihi:

Büyük coşku devam etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2022 16:47

Ankara, önceki gün akşam saatlerinde de devam eden 23 Nisan kutlamalarında, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda konser veren Murat Boz, “Bu özel günde Ankara’da olmak benim için büyük mutluluk, büyük şeref” dedi.

Haberin Devamı

Başkentte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, önceki gün akşam saatlerinde de devam etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentlileri Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda sanatçı Murat Boz’un konseriyle buluşturdu. Murat Boz, “Bu özel günde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Ata’mızın çocuklara armağan ettiği bu bayramda Ankara’da olmak benim için büyük mutluluk, büyük şeref. Onun heyecanını yaşıyorum” dedi.

Büyük coşku devam etti


Salonu dolduran başkentliler, gönüllerince eğlendi. ABB, Ankara Kalesi’ni 23 Nisan’a özel olarak ışıklandırdı.

Büyük coşku devam etti

PİYANO RESİTALİNDEN KUKLA GÖSTERİSİNE

Haberin Devamı

Çocuklar, Mamak Belediyesi’nin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlediği etkinliklerde, bayramı doyasıya yaşadı. Minikler, halk oyunlarından dans gösterilerine, piyano resitalinden kukla gösterisine kadar birçok etkinliğe katıldı. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Düğmeci, 23 Nisan temalı resim ve şiir yarışmalarında derece alan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Büyük coşku devam etti


MİNİK DANSÇILAR

Yenimahalle Belediyesi, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’ndeki etkinliklere ev sahipliği yaptı. Kutlamalar, TUBİL Minik Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu’nun dans gösterisi ve YENİMEK kurslarında eğitim gören çocukların gitar, bağlama ve keman dinletileri sunduğu “23 Nisan Özel Programı” ile son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!