Büyük başarılara koşmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Büyük başarılara koşmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2021 03:27

Sarı-lacivertli ekipte, başkan, yönetim kurulu, teknik kadro ve oyuncular, akşam yemeğinde buluştu. Başkan Faruk Koca, teknik ekip ve futbolculara güvendiklerini belirtip, “Taraftarımızın desteği ile başarı grafiğimizin artacağına inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, akşam yemeğinde bir araya geldi.
Ligin 8. haftasında oynadığı maçta iddialı ekiplerden BŞB Erzurumspor’u 2-1 yenerek, lider Bereket Sigorta Ümreniyspor ile arasındaki puan farkını ikiye düşürüp, yakın takibini sürdüren sarı-lacivertlilerde, 3 günlük iznin ardından çalışmalar yeniden başladı. Anterman sonrasında ise tüm kadro akşam yemeğinde bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada konuşan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sezona çok iyi başladıklarını belirterek, başta teknik heyet olmak üzere tüm takımı tebrik etti.
Koca, “Yakaladığımız bu başarılı grafikle moral ve motivasyonumuz daha da artarak devam edecektir. Yönetim kurulu olarak sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile daha da büyük başarılara koşmak istiyoruz. Milli maçlar için verilen aranın ardından deplasmanda oynayacağınız Bandırmaspor karşılaşmasında hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HASAN HÜSEYİN TAKIMDAN AYRI ÇALIŞIYOR

Ankaragücü’nde, milli maç arası nedeniyle verilen 3 günlük iznin ardından Bandırmaspor maçının hazırlıkları başladı. Beştepe Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan antrenmanda, teknik ve taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı geçen ve tedavisi tamamlanan Hasan Hüseyin Acar fizyoterapist eşliğinde idmanlarını takımdan ayrı sürdürdü. Ankaragücü’nde, Bandırmaspor karşılaşması öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor.
Bu arada sarı-lacivertliler, milli arayı iyi değerlendirmek isterken, Süper Lig takımlarından İttifak Holding Konyaspor ile hazırlık maçı oynama konusunda anlaştı. Ancak, sonrasında bu girişimden vazgeçildi. Konyaspor cephesi de yaşanan bu gelişmenin ardından Başkentin TFF 1. Lig temsilcisi Keçiörengücü ile özel maçı gündemine aldı. 2 takım yarın Konya’da karşılaşacak.

TARAFTARLARA STADA GİRME CEZASI GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, (PFDK) Ankaragücü ile BŞB Erzurumspor arasında oynanan müsabakada, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlara stada girme cezası verdi.
Kurul, sarı-lacivertli taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde Ankaragücü’nün ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası verdi. Kurul ayrıca; Futbol Disiplin Talimatı’nın 53/3. maddesi uyarınca; çirkin ve kötü tezahüratta bulunan doğu tribünü 302, 303, Batı VIP tribünü VIP sağ, VIP sol, güney kale arkası 201, 203, kuzey kale arkası 401 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesini kararlaştırdı.
Aynı müsabakada Ankaragücü, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı disiplin kuruluna sevk edilirken, inceleme sonunda isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığına kanaat getiren kurul ceza tayinine yer olmadığına hükmetti.
Ankaragücü kulüp görevlisi Ersoy Girgin’in, akreditasyon kartını kullanarak stadyuma seyirci aldırmasından dolayı da talimatlara aykırılık nedeniyle kendisine 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!