Buruk karne sevinci

Güncelleme Tarihi:

Buruk karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:55

Kahramankazan’da, karnelerini almaya 1 gün kala girdikleri gölette boğulan Emin Ünal ve İbrahim’in okulunda buruk karne sevinci yaşandı. Çocukların karne ve fotoğrafları güllerle süslenerek sıralarına konuldu.

Haberin Devamı

Kahramankazan Alpagut Mahallesi’ndeki gölette boğulma tehlikesi geçiren arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken suya düşerek can veren 13 yaşındaki İbrahim Küçükkahraman ile 11 yaşındaki Emin Ünal’ın eğitim gördüğü okulda buruk karne sevinci yaşandı. Karne tatilinden 1 gün önce can veren çocukların sınıf arkadaşları, İbrahim ve Emin’in oturduğu sıraları fotoğraf ve güllerle donattı. Okul Müdürü Ali Tunca, öğrencilerinden ikisinin gölette hayatını kaybetmesi nedeniyle okulda buruk bir karne sevinci yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
“Onlar sadece ailelerinin değil bizim de kıymetlilerimizdi. Onların ölüm haberini duyunca inanamadık. Hepimizi derinden üzdü. Çocuklarımız yaz tatiline girdi ve bolca boş vakitleri olacak. Tekrar böyle üzücü durumların yaşanmaması için ailelere de önemli sorumluluklar düşüyor.”

Haberin Devamı

Buruk karne sevinci


ARKADAŞLARI EVİNE GETİRDİ

Fatma ve Mustafa Küçükkahraman, kızları Merve ile birlikte, yaşamını yitiren İbrahim’in birkaç gün önce alıp, karton kutuda beslemeye başladığı civcivlerle teselli olduklarını söyledi. İbrahim’in karnesini okuldan alıp, evine getiren sınıf arkadaşları, aileye başsağlığı dileklerini iletti. Emekli maaşı ile geçinmeye çalışan ailenin kiralık bir evde yaşadıkları öğrenildi. Karne sevinci yaşayamadan gölette can veren Emin Ünal’ın ise 6 çocuklu bir ailenin en büyük oğlu olduğu öğrenildi. Ailesi, otopsinin ardından Emin'in cenazesini Zonguldak Ereğli'ye götürerek toprağa verdi. Emin'in babası Şevket Ünal'ın bir fabrikada asgari ücretli olarak çalıştığı ve evde yaşlı annesine baktığı öğrenildi. Ailenin durumunun iyi olmadığı için Emin'in öğretmenlerinin kendi aralarında topladığı parayı, cenaze giderleri için babaya verdiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!