Bu hafta ne yapsam

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta ne yapsam
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 16, 2022 14:46

Türkiye’nin önemli caz müzisyenlerinden Meltem Ege ve usta gitarist Önder Focan, 17 Ağustos’ta saat 20.00’de CSO ADA Ankara Mavi Salon’da. Ege ve Focan’a trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, basta Ozan Musluoğlu ve davulda Serkan Alagök eşlik edecek.

Haberin Devamı

Â

Bu hafta ne yapsam


DRAG QUEEN MÃœZÄ°KALÄ°

80’li yılların başında, Beyoğlu’nda bir gece kulübünde çalışan, sahnede acımasız, eğlenceli, kimi zaman utanmaz ve çılgın bir kadına dönüşen bir drag queenin, gösterisine hazırlanırken, başından geçenleri anlattığı ‘Kırmızı Lamba’ müzikali, 17 Ağustos’ta 20.00’de Tatbikat Sahnesi’nde.

Bu hafta ne yapsam

Bu hafta ne yapsam

GENÇLİK FESTİVALİNDE SAHNEDELER

Ünlü sanatçılar Edis ve Gazapizm, Fanta Fest kapsamında 18 Ağustos Perşembe günü Ankaralılarla buluşacak. Konserler, 20.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Bu hafta ne yapsam

METÄ°N AKPINAR Ä°LE MUHABBET

Metin Akpınar, 18 Ağustos’ta 21.00’de ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisleri’nde ‘Metin Akpınar ile Muhabbet’ programıyla Ankaralılarla buluşuyor. Zeynep Miraç’ın moderatörlüğünü yapacağı etkinlikte Akpınar, mizahtan siyasete, müzikten yemeğe, umuttan aşka soruları yanıtlayacak.

SAHNE TNK’NIN

Ankara’da kurulan ünlü müzik grubu TNK, 18 Ağustos’ta saat 20.00’de IF Performance Hall’de sahne alacak.

Bu hafta ne yapsam

TEK KİŞİLİK GÖSTERİ

Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisi ile 20 Ağustos’ta CerModern’de Ankaralılarla buluşuyor.

KOKU VE MÃœZÄ°K Ä°LÄ°ÅžKÄ°SÄ°

Aromaterapist ve tıp tarihçisi Rana Babaç Çelebi, ‘Güzel Kokunun Kayıp Mirası: Anadolu’ başlıklı söyleşi ile 20 Ağustos’ta 17.00’de CSO ADA Ankara Mavi Salon’da. Çelebi, kokunun müzikle ilişkisini anlatacak.

Bu hafta ne yapsam

GÖL MANZARASIYLA TÜRKÜ ZİYAFETİ
Musa Eroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri’ kapsamında 20 Ağustos’ta Mogan Park’ta sahne alacak.

Haberin Devamı

Bu hafta ne yapsam

LEVENT YÜKSEL’DEN SEVİLEN ŞARKILAR

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Levent Yüksel, 20 Ağustos’ta Armada AVM’de düzenlenen açık hava konserleri kapsamında en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek.

MÜZİKLİ ÇOCUK OYUNU

‘Kayıp Civciv Çilli’ müzikli çocuk oyunu, 21 Ağustos’ta 15.00’te CSO ADA Ankara Mavi Salon’da.

DOĞAÇLAMA TİYATRO

Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, ‘Mahşer-i Cümbüş Tiyatro Sporu’ ile 21 Ağustos’ta Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak.

Bu hafta ne yapsam

NÖBET SIRASI KÜRK MANTOLU MADONNA’DA

Haberin Devamı

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Kürk Mantolu Madonna’, Nöbetçi Tiyatro kapsamında 18-19-20 Ağustos’ta 20.30’da Macunköy Açık Hava Yaz Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!