Bu çarşıda iyilik var

Güncelleme Tarihi:

Bu çarşıda iyilik var
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2020 09:12

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV), lösemili çocuklar ve aileleri için hazırladığı ‘İyilikler Çarşısı’na Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Altınpark ANFA EXPO Fuarı’nda düzenlenen etkinlikte yaklaşık 600 aile ücretsiz olarak gıda ve giyim eşyası ihtiyaçlarını karşıladı. LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, 2020’yi yardımlar yılı ilan ettiklerini ve en az 10 ilde bu etkinliği düzenlemeyi planladıklarını belirterek, şunları söyledi: “Etkinliğimizi, iyilikler zincirimizin bir halkası olan ‘İyilikler Çarşısı’ ismiyle başlattık. Ekonomik zorluklar yaşayan, kanser ve lösemi ile mücadele eden ailelerimizin biraz olsun rahatlamasını ve kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak için her türlü ihtiyaçlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.”

Bu çarşıda iyilik var


Çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirdiklerini belirten Tuğba Güneş, “İyilikler Çarşısı’nın bizlere katkısı büyük. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklar için büyük moral oldu” derken, iyiliklerin paylaştıkça çoğaldığını vurgulayan LÖSEV bağışçılarından Levent Çevik ise, “Yaklaşık 11 yıldır LÖSEV gönüllüsüyüm. Çocuklarımız için, toplumun tüm paydaşları ile birlikte her zaman destek vermeliyiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!