Botanik bahçesinde doğayla iç içe

Güncelleme Tarihi:

Botanik bahçesinde doğayla iç içe
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2021 00:08

Keçiören Belediyesi tarafından çeşitli türde gül, çiçek ve ağaç dikimi yapılarak yaza hazırlanan Atatürk Botanik Bahçesi, doğayla iç içe vakit geçirmek ve spor yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Atatürk Botanik Bahçesi’nde dinlenen ve spor yapan vatandaşlarla sohbet edip, onlardan gelen talepleri dinleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Spor yapmak isteyenlerin vazgeçilmez mekânı olan Atatürk Botanik Bahçemiz, ilçe dışından gelen vatandaşlarımıza da ev sahipliği yapıyor. Geçmişte kaya ve hafriyat yığınından ibaret olan bahçemiz şimdi yeşiliyle, gülleriyle, şelalesiyle ve bitki çeşitliliğiyle bir oksijen deposu olarak hizmet veriyor” dedi.

Botanik bahçesinde doğayla iç içe


KURBAN SATIŞ ALANI HAZIR

Öte yandan Altınok, ilçede kurulacak kurban satış alanı düzenlenmesi çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Altınok, “Bağlum Karşıyaka’daki kurban satış alanımızda toprak tesviye çalışması yaparak, çadırların kurallara uygun kurulması ve hizmet vermesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Esnaflarımızın çadır kuracağı alanları da numaralandırdık. 25 Haziran’da kura çekimi yapacağız. Kuradan çıkan numaraya göre de çadırlar hakkaniyetli bir şekilde kurulmaya başlayacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!