Bir Şey Değişir Her Şey Değişir

Güncelleme Tarihi:

Bir Şey Değişir Her Şey Değişir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2007 00:00

Başkent’te düzenlenen Çikolata Festivali’nde hediyelik eşya satışından elde edilen gelir, TOÇEV’in "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasına bağışlanacak. Festival büyük ilgi gördü.

BİR üretici firmanın Avrupa çapında düzenlediği turnenin Türkiye ayağı dahilinde başkentte "Çikolata Festivali" yapıldı. Festivalde, hediyelik eşya satışından elde edilen gelir, TOÇEV’in "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasına bağışlanacak.

Çikolata Festivali’ne daha önce de sırasıyla İstanbul, Bursa, İzmir ve Konya ev sahipliği yapmıştı.

LİLA RENKİ İNEKLE FOTOĞRAF

Festivalin maskotu olan "lila renkli inekle" fotoğraf çektirenler birbiriyle yarışırken, festival alanında "Alp Dağları" formunda hazırlanan tırmanma duvarı da bu alanda maharetini göstermek isteyenlerce tercih edildi. Şişme kaydırak ve çeşitli animasyonların yer aldığı bilgisayar oyunları da başkentli küçüklerin ilgisini çekti.

Çikolata çeşmesi büyük ilgi gördü

ANKAMALL Alışveriş Merkezi’nin önünde açılan "Çikolata Festivali" standının en ilgi gören bölümü "çikolata çeşmesi" oldu. Bisküviye batırılmış çikolatanın ikram edildiği "çeşmenin" önünde başkentliler kuyruklar oluştururken, özellikle küçükler büyük ilgi gösterdi.

Film festivali kasımda

AFSGD Ankara 3. Kültürlerarası Film Festivali 23-29 Kasım’da dünya filmlerini Ankaralı sinemaseverlerle buluşturacak. AFS (American Field Service) Gönüllüleri Derneği’nin her yıl düzenlediği ve "Fest-i Kült" film festivali bu yıl 23-29 Kasım arasında düzenlenecek. Dünya filmlerini Ankara’ya getiren festival, sinemaseverleri Kızılay Büyülüfener ve Fotoğraf Sinema’da ağırlayacak. Festival, 22 Kasım tarihinde Türk Amerikan Kültür Derneği’ndeki açılış kokteyli ile izleyicilere merhaba diyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!