Binicilikte kupa şöleni

Güncelleme Tarihi:

Binicilikte kupa şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2021 03:28

Türkiye Binicilik Federasyonu ile Ankara Atlıspor Kulübü’nün organize ettiği binicilik engel atlama yarışmaları bugün ve yarın, Ankara Atlıspor Kulübü’nün Beştepe’deki Tesisleri’nde yapılacak.

Haberin Devamı

Biniciler, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Gazeteciler Cemiyeti Kupası, Faruk Türköz Kupası ve Epona Kupası müsabakalarında yarışacak. Yıldız, genç, genç yetişkin, yetişkin ve yetişkin pro biniciler kategorisindeki yarışmalara, farklı kulüplerden sporcular katılacak.
Gazeteciler Cemiyeti Kupası Engel Atlama Yarışması, bugün saat 13.30’da başlayacak. Yarışmaya 30 binicinin katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası yarışları ise yarın düzenlenecek. Yarışmalarda birinciye kupa, dereceye girenlere kurdela ve at bakımına katkı olarak para ödülü verilecek.

HASAN ŞENTÜRK İLK SIRADA

Spor Toto engel atlama yarışları, farklı illerden başkente gelen binicilerin katılımı ile Ahal Teke Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı. 2 gün süren yarışların ardından kupayı Hasan Şentürk kazandı. Dereceye girenlere ödüllerini, Ahal Teke Atlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Candan Toros, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman verdi. Yarışmada geçen haftalarda Yunanistan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcu Ege Çevik ile antrenörü Ersoy İşçioğlu’na da Ahal Teke Atlı Spor Kulübü Kurucusu Şahap Gürsoy tarafından plaket verildi.
Bütün branşlara destek vermeye devam ettiklerini belirten Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, “Katılım çok yüksekti, eğlenceli bir yarışma oldu. Son yıllarda binicilik branşında uluslararası alanda da başarılar görüyoruz. Başarıların artması için teşkilat ve bakanlık olarak elimizden geleceği yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!