Beştepe’de rüzgar soğuk esiyor

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de rüzgar soğuk esiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2020 10:13

Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maç sonunda sert mesajlar verip, “Aramızdaki hainleri de zamanı gelince konuşacağız. Eleştiriye açığım. Ancak eleştiri belden aşağı olursa tepkimizi de göstermesini biliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Süper Ligin 2. devresinin açılış maçında İttifak Holding Konyaspor’a uzatma anlarında yediği golle 1-0 yenilen Ankaragücü’nde moraller bozulurken, Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın maç sonu yaptığı açıklamalar, Beştepe’de sert rüzgarlar estireceğe benziyor.
Kaplan, “Ankara’da hepimiz birbirimizi tanıyoruz” diyerek başladığı konuşmasında, net ve sert mesajlar verip şöyle konuştu:
“Aramızdaki hainleri de zamanı gelince konuşacağız. 0-0 bitecek maçı, uzatmalarda yediğimiz golle kaybettik. Üçüncü bölgede üretkenliğimiz yoktu. Kazanıp, 15 puana ulaşmayı ve rakibimizi yakalamayı istiyorduk olmadı. Nasip değilmiş diyelim. Taraftarlarımızı ve camiamızı üzdük. Bizim için kötü bir akşam oldu. Biz geçen sene burada Ankaragücü olarak bir destan yazdık. 20 kişinin takip ettiği yerlerde eleştirilemem. Eleştiriye açık insanım, ama eleştiri belden aşağı olursa bizim de anlatacaklarımız, konuşacaklarımız olur. Ankara futboluna 20 yıldır hizmet ediyorum. Verdiğim onca emek var.”

BERABERE BİTECEK MAÇI KAYBETTİK

Haberin Devamı

“Kazanmamız gereken bir maçtı. Aklımızdan geçirmediğimiz bir yenilgi oldu. Gol atmak için saldırdığımız bir pozisyonun geri dönüşünde kalemizde golü gördük. Ne yazık ki sahamızda mağlup olup, ikinci yarıya istemediğimiz bir sonuçla girdik. Belki iyi oynamadığımız ancak berabere bitireceğimiz bir karşılaşmaydı. Rakibimizin kaçırdığı pozisyonlar vardı. Son dakikada bulduğu bir golle de bizi mağlup ettiler. Üzgünüz. Aslında pek fazla konuşmak istemiyorum. Ankara’da hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Herkes bir şeyler bekliyor. Biz aramızdaki o hainleri de biliyoruz. Yeri ve saati geldiğinde, bizde konuşacak ve içimizdekileri dökeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Nelerle, nasıl mücadele ettiğimizi bir biz biliriz”

GALİBİYET HASRETİ BÜYÜDÜ

Ankaragücü, İttifak Holding Konyaspor’a Eryaman Stadı’nda 1-0 yenilirken, galibiyet hasreti büyüdü. Sarı-lacivertlilerin, 3 puan özlemi 12 maça çıkarken, Konyaspor, 10 maçlık hasretini sonlandırdı.
Ankaragücü, rakibi ile oynadığı son 4 karşılaşmada da gol sevinci yaşayamadan sahadan ayrıldı. Ankaragücü formasıyla çıktığı son Süper Lig maçında iki gol atan Oscar Scarione, Konyaspor maçına Orgill’in yokluğunda forvet olarak başladı. Müsabakada elmacık kemiği kırılan Arjantinli oyuncunun, ameliyat edileceği öğrenildi.
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aralık 2010’dan bu yana Süper Lig’de Ankaragücü ile karşılaştığı 6 maçı da kaybetmedi. Kocaman bu karşılaşmalarda; 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!