Beştepe’de karantina günleri

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de karantina günleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2020 00:43

Yönetim tarafından alınan karar ile futbolcular, teknik ekip ve kulüp personeli, yapılan testlerin ardından tesislere yerleşti. Başkent ekibi, bu süreçte kamp yaparak, dışarıdan izole bir şekilde çalışmalarını sürdürecek.

Haberin Devamı

Süper Ligin Başkent temsilcilerinden Gençlerbirliği, lige verilen uzun aranın ardından Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yeniden bir araya gelirken; teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanlarına, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapıldı. Test sonuçlarının negatif çıktığı bildirildi.

Beştepe’de karantina günleri


Kulüpten yapılan açıklamada, “İlhan Cavcav Tesisleri’nde testten geçen teknik ekibimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimizin koronavirüs testleri sonuçlanmış ve pozitif vakaya rastlanmamıştır. Testlerin yapımı ve kontrolünde kulübümüze yardımcı olan Hacettepe Üniversitesine teşekkür ederiz. Takımımız, İlhan Cavcav Tesisleri’nde kalarak, dışarıdan izole bir şekilde antrenmanlarına yarından itibaren başlayacak” ifadelerine yer verildi. Bu süreçte tesislere; futbolcular, sağlık ekibi, teknik heyet ve kulüp görevlileri dışında kimsenin giremeyeceği aktarıldı.

Beştepe’de karantina günleri


Gençlerbirliği, ilk antrenmanını dün sabah gerçekleştirdi. Koşu çalışması ve koordinasyon hareketlerinin yapıldığı antrenmanda sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Başkent ekibi, sabah ve akşam olmak üzere iki farklı oyuncu grubu ile antrenman sahasında olacak.
Gençlerbirliği’nde yurt dışından dönen; Polomat, Giovanni Sio, Yasin Pehlivan ve Nadir Çiftçi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait yurtlarda karantina altında tutulduğu belirtildi. Yurt dışında bulunan Bogdan Stancu’nun ise henüz Türkiye’ye dönmediği belirtildi.

İSVEÇLİ BJARSMYR İLE YOLLAR AYRILDI

Beştepe’de karantina günleri


Gençlerbirliği, İsveçli futbolcu Mattias Bjarsmyr ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, futbolcunun isteği doğrultusunda bir görüşme gerçekleştirildiği ve 34 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi. Sezon başı Gençlerbirliği’ne transfer olan Bjarsmyr, Süper Lig’de 8, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 kez forma giydi. İsveçli oyuncu, Türkiye kariyerinde daha önce de Demir Grup Sivasspor’da görev yaptı.

İSİMSİZ KAHRAMANLARA DESTEK MESAJI

Beştepe’de karantina günleri


Koronavirüs salgınının ilk günlerinden itibaren “Zamanımızın Gerçek Kahramanları” başlığıyla, her akşam bir sağlık emekçisinin fotoğrafını paylaşarak teşekkür eden Gençlerbirliği, yeniden başlayacağı antrenmanlar öncesi, bir kez daha sağlık emekçilerine teşekkür etti.
Sosyal medyada birçok sağlık emekçisinin fotoğraflarına yer verilen görselde, “Bugüne dek birçok isimsiz kahramanı sizlere tanıttık ve onların çabalarıyla antrenmanlarımıza başlıyoruz. Sağlık emekçilerinin çabalarını boşa çıkarmamak ve özlediğimiz günlere dönmek için kendimizi ve çevremizi korumaya devam edelim. Tüm isimsiz kahramanlara teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!