Beştepe huzur arıyor

Güncelleme Tarihi:

Beştepe huzur arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 00:45

Kulübe aktarılması konuşulan ekonomik kaynağı bekleyen kırmızı-siyahlılarda, hem saha dışı hem de saha içinde dikkat çekici gelişmeler mevcut. Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala, kadro revizyonu için girişimler sürüyor.

Haberin Devamı

Süper Ligde sezonun ilk yarısı tamamlanırken, son 4 haftada yaşadığı puan krizi nedeniyle sancılı bir dönem geçiren Gençlerbirliği’nde camia huzurlu günlerin arayışı içinde. Berat Ayberk Özdemir’in Trabzonspor’a transferinden gelen 2 milyon Avro’luk peşinatın bir bölümünü, mevcut oyuncuların gecikmiş alacaklarına ve bir kısmını da geçmiş dönemde forma giymiş bir oyuncunun borcunun kapatılmasına kullanan Beştepe cephesi, kulübe aktarılması konuşulan ekonomik kaynağı beklerken, bir yandan da saha dışı ve saha içi gelişmeleri yönetmeye çalışıyor.
Kırmızı-siyahlı taraftarlar, hazırladıkları video klipte, mevcut yönetim anlayışının kulübü büyük sıkıntıya soktuğunu iddia edip, başkan ve yönetimi istifaya davet ederken, kulüple ilişkisi kesildiği resmi olarak açıklanan genel müdür Emrah Atasoy ile temasların sürdüğü bilgisi, yükselen tepkilerin artmasına neden oldu. Beştepe kulislerinde ayrıca, Gençlerbirliği’nde uzun yıllar menajerlik görevini yürüten Cem Onuk’un, yeniden bu göreve hazır olduğunu başkan ve yakınlarına ilettiği ve “Beştepe’yi kısa sürede derleyip toparlarım” şeklinde konuştuğu iddia ediliyor.

ARDA KIZILDAĞ YAKIN TAKİPTE

Gençlerbirliği, mevcut kadrosunu güçlendirme konusunda çalışmalar yürütürken, bir yandan verim alamadığı yabancı oyuncuları elden çıkarmayı bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor. Son dönemdeki çıkışı ile dikkati çeken ve 11’in değişmez isimlerinden biri olan Arda Kızıldağ’ın, Trabzonspor’un yakın takibinde olduğu belirtilirken, Berat’ın ardından, alt yapıdan yetişen genç savunmacının da Karadeniz ekibine transferinin gerçekleşebileceği konuşuluyor. Sezon başında Polonya temsilcisi Wisla Plock’tan alınan Dominik Furman, takımdan gidecekler arasında ilk isim olarak gösteriliyor. Beklentileri karşılayamayan Ayite ve Sio’ya da kendilerine takım bulmaları halinde yol verilecek. Göztepe maçının devre arasında oyundan çıkarılışına tepki gösteren ve teknik direktör Mustafa Kaplan ile tartışmasının ardından, Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan takım kaptanlarından Diego Angelo’nun süresiz kadro dışı bırakılması gündemde.
Piris de Motta ile Halil İbrahim Pehlivan’ın Trabzonspor maçı öncesi yapılan ve başkan Murat Cavcav’ın da izlediği son antrenmanda önce sözlü olarak atışması ardından da itişip-kakışması, takım içinde gergin bir hava olduğunu gösteriyor.
Gençlerbirliği, ikinci yarının ilk hafta maçında Antalyaspor ile Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

SPIRIDONOVIC İMZA AŞAMASINDA

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımında forma giyen 27 yaşındaki Avusturyalı kanat oyuncusu Srdjan Spiridonovic, transferinde imza aşamasına geldi. Sol kanatta görev yapan oyuncu, bu sezon Kızılyıldız, forması altında, Sırbistan Ligi, Şampiyonlar Ligi grup elemeleri ve Avrupa Ligi’nde toplam 24 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan Srdjan Spiridonovic, 5 de asist yaptı.
Avusturyalı oyuncu, kariyerinde; Avustira Wien, Admira Waker, Panionios, Vicenza ve Pogon Sczzecin takımlarında da görev yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!