Beştepe cephesinde görevler dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Beştepe cephesinde görevler dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2021 23:30

Hem sarı-lacivertliler, hem de kırmızı-siyahlılar aynı gün yaptıkları yönetim kurulu toplantılarında görev bölüşümünü gerçekleştirdi. Ankaragücü’nde; 2 başkan vekili ve 3 başkan yardımcısı, Gençlerbirliği’nde ise bir başkan vekili bulunuyor.

Haberin Devamı

Yeni futbol sezonunda TFF 1.Lig’de mücadele edecek olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nde, 10 Haziran’da yapılan genel kurullarda iş başına geçen yeni yönetimler, görev bölümünü gerçekleştirdi. İki kulüp, kongrelerinde olduğu gibi yönetim arasındaki görev bölüşümünü de aynı gün yaptı.
Ankaragücü yönetimi, Faruk Koca başkanlığında Beştepe Tesisleri’nde bir araya geldi. Yönetim kurulu toplantısının ardından, sarı-lacivertli ekipte görev dağılımı şöyle oldu:

Faruk Koca (Başkan), İsmail Mert Fırat (Başkan Vekili), Feridun Geçgel (Başkan Vekili), Mustafa Başer (Başkan Yardımcısı), Tan AlarFaruk Koca (Başkan), İsmail Mert Fırat (Başkan Vekili), Feridun Geçgel (Başkan Vekili), Mustafa Başer (Başkan Yardımcısı), Tan Alar(Genel Sekreter ve Başkan Yardımcısı, Üye ve Stadyum Sorumlusu), Hakan Bilgin (Genel Sayman ve Başkan Yardımcısı), Gökalp Üstün (Basın Sözcüsü- Kurumsal Basın, Sosyal Medya ve E-spor Sorumlusu), Soner Kurt – Cengiz Kaya (Asbaşkan ve Futbol Alt Yapı Sorumlusu), Durali Akpınar (Asbaşkan ve Amatör Branşlar Sorumlusu), Mehmet H. Şanal (Asbaşkan ve Sivil Toplum Kurumları ile İlişkiler Sorumlusu), Sezai Kahraman (Asbaşkan ve Spor Okullarından Sorumlu), Murat Bayramoğlu (Üye ve Hukuk İşleri Sorumlusu), Caner Camcı (Üye ve Ar-Ge Sorumlusu ve İş Geliştirme Sorumlusu), Kamil Karip (Üye ve Taraftar Sorumlusu), Hakan Saral (Üye ve Yerel Yönetimlerle İlişkiler Sorumlusu), Yusuf Buğra Tanık ve Mehmet Şahin (Üye ve Türkiye Futbol Federasyonu İlişkiler Temsilcisi), Hüseyin Akgül – Harun Oğraş (Üye ve Tesisler Sorumlusu), Fikret Çimen (Üye ve Üniversite – Şube – Dernek/Delege İlişkileri Sorumlusu)  

ŞİRKETLEŞME VE PROJELER KADINLARA EMANET

Gençlerbirliği yönetimi de Niyazi Akdaş başkanlığında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde toplanırken, yöneticilerin sorumlu olacakları alanlar belirlendi. 2 kadın yöneticinin bulunduğu kırmızı-siyahlı ekibin yönetimindeki görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.
Niyazi Akdaş (Başkan), Arif Ölmez (Başkan Vekili), İlke İğrek (Genel Sekreter), Şahap Yaralı (Sayman), Muammer Akyüz (Basından Sorumlu Asbaşkan), Sinan Aydın (Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan), Mehmet Soylu (Taraftardan Sorumlu Asbaşkan), Kubilay Güvenç (İstanbul Bölgesinden Sorumlu Asbaşkan), Dide Özdikmen (Şirketleşme ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Eraslan Er (Güvenlik ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Esra Özel (Kamu İlişkileri ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), İsmet Beltan (Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Kadir Kudret Hatipoğlu (Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Murat Karahan (Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Özgür Erdem İncesu (Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Paşa Murat Barut (Organizasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Talip Çankırı (Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Taner Yıldırım (Organizasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Ünal Ünaldı (Kurumsal İletişim ve Organizasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi)

Haberin Devamı

A.GÜCÜ’NDE GÜNDEM İHTAR DOSYALARI

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, gündem yoğunluğunun oyunculardan gelen ihtarlar olduğunu söyledi.
Kulübün önceki dönemlerdeki gibi tek taraflı fesihlerle mağdur olmaması için gayret gösterdiklerini belirten Koca, “Kısa sürede futbolcuların kulüp ile ihtilaflarına çözüm bulmak için yoğun bir tempoda olacağız” dedi.
Yönetimdeki arkadaşlarıyla kulübün mali tablosunu paylaştığını belirten Koca, “Herkes kulübün borç durumunu biliyor. Önceki yönetim gibi tüm yük sadece bir-iki kişide olmayacak. Tablonun ortadan kalkması için tüm arkadaşların katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.
Koca, teknik direktörlük için 4 adayın olduğunu, Ertuğrul Sağlam ile yaptıkları görüşmenin olumsuz sonuçlandığını aktardı.
Ankaragücü’nün, Oscar Scarione (333 bin), Wilfred Moke (300 bin), Hector Canteros (258 bin), Konrad Michalak (130 bin) Avro, dosyalarından dolayı transfer yasağı ile karşı karşıya kalma durumu bulunuyor. Bunların dışında transfer yasağına neden olabilecek 9 ayrı dosya daha mevcut.

Haberin Devamı

GENEL MÜDÜR MARAŞLI OLDU

Gençlerbirliği yönetim kurulu yaptığı toplantının ardından, kulüp genel müdürlüğü görevine Ergun Maraşlı’yı getirdi.
Maraşlı, daha önce Beştepe’de geçirdiği yıllarda hem Gençlerbirliği hem de Hacettepe’de çeşitli görevler almış ve yöneticilik yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!