Beş yıl sonra duygulu anma

Güncelleme Tarihi:

Beş yıl sonra duygulu anma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2021 01:12

Beş yıl önce FETÖ’nün kalkıştığı hain darbe girişimine karşı göğsünü siper eden vatandaşlar, kabirleri başında anıldı. Tek tek ziyaret edilen kabirlere, 81 ilden getirilen topraklar döküldü ve karanfil bırakıldı.

Haberin Devamı

Başkent’te, 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün kalkıştığı hain darbe girişimine karşı göğsünü siper ederek şehit düşen kahramanlar unutulmadı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında kentte anlamlı etkinlikler ve anma programları gerçekleştirildi. Şehit olan vatandaşlar, kabirleri başında anıldı.

Beş yıl sonra duygulu anma


Karşıyaka Mezarlığı’ndaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği ve Polis Şehitliği’nde düzenlenen anma programı, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, tek tek ziyaret ettikleri kabirlere, 81 ilden getirilen toprakları döktü ve karanfil bıraktı.

Beş yıl sonra duygulu anma


Anma programına İnce ve Aktaş’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Ankara İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Beş yıl sonra duygulu anma


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!