Bergen filmine özel gösterim

Güncelleme Tarihi:

Bergen filmine özel gösterim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2022 18:02

4 Mart’a vizyona giren ve şu ana kadar 5 milyona yakın izlenme sayısıyla büyük başarı elde eden ‘Bergen’ filminin oyuncuları, Ankaralı hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

BErgen filminin ANKAMALL Cinemaximum’da gerçekleşen özel gösterimine filmin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk ve Ali Seçkiner Alıcı katıldı. Gösterim öncesi seyirci ile buluşan oyuncular, büyük alkış aldı. Filmde ‘Bergen’i oynayan Farah Zeynep Abdullah, “Sizlerle buluşmak adına çok heyecanlıyız, filmimizi izleyip ne düşündüğünüzü merak ediyoruz” dedi. Bergen’in eşi ‘Halis Serbest’ rolüyle izleyicinin karşısına geçen Erdal Beşikçioğlu ise “Böyle bir seyirciyi sinema salonlarında tekrar gördüğümüz için çok mutluyuz. Sinema sektörü adına çok güzel bir duygu” dedi. Ali Seçkiner Alıcı da, “Erdal, Nergis ve benim için Ankara’nın yeri çok ayrı. Ankara büyüdüğümüz, sanatı öğrendiğimiz yer. Burada olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu.

Haberin Devamı

GÜCÜNÜ SESİNDEN ALIYOR

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı ‘Bergen’ filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor. Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper. Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Bergen filmine özel gösterim

Hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen oyuncular, salondaki seyircilerle selfie de çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!