Benim önceliğim takımın iyi olması

Güncelleme Tarihi:

Benim önceliğim takımın iyi olması
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2020 22:45

Arkadaşları ile birlikte daha fazlasını yapmaya çalıştığını belirten tecrübeli futbolcu, “Ligin kalan bölümünde alabileceğimiz kadar yüksek puan almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, “Daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Porto altyapısında futbola başlayan ve kariyerinde Benfica ile Glasgow Rangers formalarını da giyen Candeias, Beştepe’de mutlu olduğunu söyledi.
Takımın güveninin yerinde olduğunu vurgulayan Candeias, kırmızı-siyahlı ekibin ve kendisinin bu sezonki performansını değerlendirip, şöyle konuştu:
“Şu ana kadar bakarsanız çok iyi oynadığımız, çoğunda üç puan almayı hak ettiğimiz maçlar oldu. Son dakikalarda yediğimiz goller var, Demir Grup Sivasspor ve Antalyaspor maçlarında olduğu gibi. Daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Takımın kendine güveni oyuna da yansıyor. Aynı öz güvenle kendimizi bundan sonraki maçlara hazırlıyoruz. Ligin kalan bölümünde alabileceğimiz kadar yüksek puan almayı hedefliyoruz.”

FARKLI BİR LİGDEN BURAYA GELDİM

“Benim önceliğim her zaman takımın iyi olması. Takım oyuncusuyum, elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. İyi performans gösterdiğim maçlar olduğu gibi takımla beraber iyi performans ortaya koyduğumuz zamanlar da oldu. Daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Birlikte çok daha iyisini yapabileceğimize inanıyoruz. Buradaki performansım uyum sürecini atlatmamın ardından ikinci yarıda daha da yükseldi. Gençlerbirliği’nde ilk sezonumu geçiriyorum. Bir adaptasyon süreci geçirmek zorunda kaldım. Glasgow Rangers’tan, dolayısıyla farklı bir ligden buraya geldim. Açıkçası alışmam biraz zaman aldı ama o zaman da iyi performanslarım oldu. Alışma sürecini atlattım ve şu an Gençlerbirliği’nde çok mutluyum. Sanırım daha iyi performans göstermemin sebebi de bu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!