Belediyelerin kontrollü normalleşme günlüğü

Güncelleme Tarihi:

Belediyelerin kontrollü normalleşme günlüğü
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2021 00:17

İlçe belediyeleri de kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete açılan esnafa yardım desteğinde bulundu.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, ilçe genelinde 160 kahvehaneye, toplamda 480 kilogram çay ve 800 kilogram şeker dağıttı. Uzun süre sonra hizmet vermeye başlayan kahvehane esnafına can suyu olması adına her işletmeye 3 kilo çay ile 5 kilo şeker desteği paketi hazırladıklarını aktaran Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çam sakızı çoban armağanı kahvehane esnafımızın ilk çayları bizden olsun istedik” dedi.

Belediyelerin kontrollü normalleşme günlüğü


ESNAFA BİNER TL NAKDİ DESTEK

Kahramankazan Belediyesi, Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yaptığı çalışma sonucu belirlenen kıraathane, çay ocağı, internet kafe sahibi 31 esnafa biner TL’lik nakdi yardım yaptı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Esnafımızın, sanatkarlarımızın her zaman yanında olduk ve belediyemizin imkânları ölçüsünde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Esnaflara gıda yardımında da bulunulurken, iş yerleri de belediye ekiplerince dezenfekte edildi.

Belediyelerin kontrollü normalleşme günlüğü


TESİSLERİ’NDE HİZMETE AÇILDI

Etimesgut Belediyesi, pandemi kuralları çerçevesinde 14 etiSEM birimi, 11 yaşam merkezi, 5 kapalı yüzme havuzu, 5 emekli dinlenme evi, 2 hanımlar konağı, 5 kreş ve gündüz bakımevi, 3 kütüphane, 9 spor tesisi kapılarını açarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Tesislere girişte HES kodu uygulaması yapılacak, üyelerin girişte ateşleri ölçülecek. Temizlik, maske ve mesafeye azami özen gösterilecek. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Tüm hemşehrilerimizden kurallara uymalarını rica ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!