Belediye binası bu yıl yıkılacak

Güncelleme Tarihi:

Belediye binası bu yıl yıkılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2022 14:56

Altındağ Belediyesi binasının olduğu alanın meydan yapılacağını hatırlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İnşallah bu yıl içerisinde belediye binamızın yıkımını gerçekleştireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı’nda AK Parti İlçe Teşkilatı’nca düzenlenen iftar programına katıldı. Altındağ Belediyesi’nin bulunduğu alanı meydan yapmak için çalışmalara bu yıl içerisinde başlanacağını belirten Bakan Kurum özetle şunları söyledi: “Altındağ, Mamak, Yenimahalle, Çankaya, Sincan'da ve daha birçok noktada harıl harıl dönüşümlerimizi sürdürüyoruz. Bir yandan Kızılay Saraçoğlu'nda muhteşem bir restorasyon süreci yürütüyoruz. Artık bitirme safhasına geldik ki bundan rahatsız olanlar var. Sürekli bu projeyi durdurmak isteyenler var. Onlar ne kadar durdurmak isterlerse biz durmayacağız. Ankara’mızın merkezinde 109 bin metrekarelik alanda Saraçoğlu Projesi'ni tamamlayacağız. Hergelen Meydanı'nda çok önemli bir proje yürütüyoruz. Dün havalimanına giderken Hergelen'deki esnaflarımız için TOKİ Başkanlığı’mızın yapmış olduğu rezerv alanları gördük, inceledik. Onlar da bitme aşamasına geldi. İnşallah bu yıl içerisinde buradaki esnafımızı taşıyacağımız alanları bitiriyoruz. Onları huzurlu bir şekilde bu alanlara taşıyacağız. Yine Altındağ'da belediyemizin bulunduğu mekanı Altındağ'a, Ankara'ya bir meydan olarak kazandıracağımızı söylemiştik. İnşallah bu yıl içerisinde belediye binamızın yıkımını gerçekleştireceğiz. Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü’müzle birlikte burayı meydanlaştırmak ve bölgenin ihtiyacı otoparkları yapmak suretiyle burayı Ankaramıza kazandırmış olacağız.” 

Haberin Devamı

Belediye binası bu yıl yıkılacak

Gölbaşı’nda altı çocuklu Yeşildemir ailesini ziyaret eden Bakan Kurum, ailenin skolyoz hastası dokuz yaşındaki kızları Elif’in tedavi sürecinin takip edilmesi, baba İdris Yeşildemir’in de Gölbaşı TOKİ konutları site yönetiminde işe yerleştirilmesi talimatını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!