Bayram coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Bayram coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 23:00

Ankaragücü ve Gençlerbirliği Kulüp Başkanları, yayınladıkları mesajlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak oldu.

Haberin Devamı

A.Gücü Başkanı Fatih Mert, mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki milletimizin irade ve gücünün en büyük dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Milletimiz için bir övünç ve gurur kaynağı olan kahramanlıklarla dolu bu şanlı tarih, bizlere nasıl ışık tuttuysa, geleceğimiz siz çocuklarımıza da ışık olacaktır. Çocuklar, sizler kahramanlıklarla dolu şanlı tarihimizden aldığınız güçle, yarınlarımızı şekillendirecek en büyük umut ve güven kaynağımızsınız” ifadesini kullandı.
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Murat Cavcav da mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılını kutluyoruz. Ata’mızın böylesine önemli bir günü armağan ettiği çocuklarımız, dünya çocuklarıyla bugünün coşkusunu yaşıyor. Bir ulusun var olma sürecinde ortaya konan mücadele yol göstericimiz olacak. Aydınlık yarınlar için en büyük güvencemiz çocuklarımızdır. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ülkemizin bağımsızlığı için hayatlarını feda eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!