Parkurda ter döktüler

Güncelleme Tarihi:

Parkurda ter döktüler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2021 01:04

ABB’nin Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına katılacak adaylar için ücretsiz olarak düzenlediği fiziki yeterlilik parkur hazırlık kursu başladı

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde, POMEM sınavına katılmak isteyen ön lisans ve lisans mezunu adaylara ücretsiz fiziki yeterlilik kursu düzenliyor. Hafta içi her gün gerçekleştirilen Kursa katılan adaylar HES kodlarını kontrol edilerek salona alınırken, uzman eğitmenler tarafından kuvvet, dayanıklılık ve dayanıklılık egzersizlerine tabi tutuluyor.

1.5 SAAT ANTREMAN

Kurslara şu ana kadar 250 kişinin başvurduğunu belirten ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Halit Özdilek, “Sınava hazırlanan ama maddi imkânsızlıklardan dolayı kurslara katılamayan genç polis adaylarına olmak istedik” dedi. Adayları en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını belirten eğitmen Ayberk Özcan, “Yaklaşık 20-25 kişilik gruplar halinde arkadaşlarımızı alıyoruz. 1.5 saat süren antrenmanlar yapıyoruz. Grup başına antrenmanlarımız haftada iki gün oluyor. Dışarıda çalışmaları için onlara ekstra programlar hazırlıyoruz” diye konuştu.

Parkurda ter döktüler

Parkur hazırlık kurslarına yoğun ilgi nedeniyle 1 Şubat’tan itibaren ek kontenjan kayıt başvurusu alınmaya başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!