Başkent polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Güncelleme Tarihi:

Başkent polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 14:34

Başkent polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik polisi son bir haftada yaptığı operasyonlarda 85 kişiyi uyuşturucu maddeleriyle birlikte yakaladı, 31 zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, son bir hafta içinde 29 ayrı olayda 85 şüpheliye işlem yapıldı.
Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada 85 şüpheliden 31’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

31’İ TUTUKLANDI

“Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçları ile ilgili 29 ayrı olayda 85 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır. Olaylar ile ilgili olarak yakalanan şüphelilerden 28’i Şube Müdürlüğü’nden Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla salıverilmiş, 31’i tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 18 şahıs adli kontrolle, 8 şahıs savcılıktan serbest kalmıştır. 

Haberin Devamı

ESRARDAN EROİNE

Ayrıca bu yakalamalarda 224 gram esrar maddesi, bir kilo 246 gram eroin maddesi, 32 gram kokain maddesi, 339 adet sentetik ecstasy hap, 244 gram skunk maddesi, 1 tabanca, 1 şarjör, 1 tabanca fişeği, 1 av tüfeği, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 20 bin 660 TL ile 100 dolar ele geçirilmiştir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!