Başkanlardan işbirliği mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlardan işbirliği mesajı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2019 15:49

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile merkez ilçelerin Zabıta müdürlükleri, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193’üncü yılında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Oğuzhan Yücel başkanlığındaki heyet, zabıtanın özlük hakları ve yeni yasal düzenlemeler için başkanlardan destek istedi. Zabıta teşkilatı için yapılacak yasal düzenlemeler ve özlük haklarının iyileştirilmesi için her zaman teşkilata destek vereceklerini belirten Taşdelen, “Zabıta Teşkilatı, her yurttaşın hayatına dokunan belediyelerimizin omurgasıdır. Başkent belediyeleri olarak şimdi tam bir işbirliği içinde çalışmalıyız” dedi.

BİRBİRİMİZE DESTEK OLURUZ

Başkanlardan işbirliği mesajı

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Altınok da şunları aktardı: “Bu şehirler sadece bizim değil, bizden sonrakilerin, bu nedenle tek ölçü hizmettir, partilerin ayrı olması bizim ayrı olmamızı gerektirmiyor, hizmet anlamında bir bütünüz, birbirimize destek oluruz. Baki olan şehirdir, millettir, devlettir. Güven ve huzur içinde yaşamamız için fedakarca, sorumlulukla, gece gündüz, bayram seyran demeden çalışan zabıtamıza önemli görevler düşüyor, en büyük destekçileri de biziz” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!