Başkanlardan bayram turu

Güncelleme Tarihi:

Başkanlardan bayram turu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 21:26

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayraklarla donatılan otobüsle sokak sokak turu attı, ilçe sakinleriyle bayramlaştı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da yürüyüş yaparak ilçe sakinlerinin bayramını kutladı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, oluşturulan konvoyla ilçeyi sokak sokak gezerek tam kapanma dolayısıyla bayram ziyareti yapamayan Yenimahallelilere moral vermek için, bayraklarla donatılan otobüsten vatandaşların bayramını kutladı. Bayram konvoyu, Şentepe, Demetevler, Karşıyaka, Yahyalar, Serhat, Batıkent, Ata güzergâhından tüm ilçenin cadde ve sokaklarında gezerek bayram coşkusunu evlere taşıdı. Konvoyla birlikte ilçe genelinde tüm taksi duraklarını bizzat ziyaret eden Başkan Yaşar, taksi esnafına bayram çikolatası ikram ederken, vatandaşlarla da otobüsten inerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkanlardan bayram turu


KALBEN HEP BİRLİKTEYİZ

Bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu söyleyen Yaşar, “Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Ancak her şeyin başı sağlık. Bu bayramda sokağa çıkma yasağına ve tedbirlere uyacak, sevdiklerimizden biraz daha uzak kalacağız. Bu süreçte evlerimizde yalnızız ancak kalben hep birlikteyiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda sağlıkla nice bayramlarda buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Başkanlardan bayram turu


BAŞKAN ALTINOK VATANDAŞA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITTI

Haberin Devamı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ramazan Bayramı boyunca uygulanan tam kapanmada faaliyetlerine devam eden polis, sağlık çalışanları, esnaf ve taksicileri görev noktalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Altınok temel ihtiyaçlarını karşılamak için market ve fırınlara giden vatandaşlarla, bayramlaşarak kolonya, dezenfektan ve maske dağıttı, çocuklara hediyeler verdi. Altınok, ayrıca ilçenin mahallelerinde de incelemelerde bulundu. Başkan Altınok, “Bizim için en büyük makam vatandaşlarımızın yanıdır. Onların taleplerini dinleyerek isteklerini yerine getirmek bizim için büyük bahtiyarlık kaynağıdır. Mübarek Ramazan Bayramı’nda uzaktan da olsa vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz, gönüller alıp, gönüller yapıyoruz. Sağlıklı, nice güzel bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Başkanlardan bayram turu


ŞEKERİM MOTORUMDA

Haberin Devamı

Keçiören Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, Tekerin Düz Bassın Grubu ve Motosiklet Derneği ile bayramda çocuklara hediye ulaştırılması için etkinlik düzenlendi. Yaklaşık 200 motosikletli, tam kapanma döneminde evlerinden çıkamayan çocuklara, ‘Şekerim Motorumda’ sloganıyla 2 bin 500 oyuncak ve şeker dağıttı. Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, etkinliğin çocuklarda bayram duygusunun yaşatılması için gerçekleştirildiğini belirtti.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Beypazarı, Güdül ve Balâ ilçelerinde yaşayan şehit aileleri de bayramda unutulmadı. Beypazarı’nda jandarma ve İlçe Müftülüğü bayram süresince şehit ailelerine ziyaretlerini sürdürdü. Güdül Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile beraberindeki heyetle Güdül’deki tüm şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran da ilçedeki şehit ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Başkanlardan bayram turu

BALÂ

Başkanlardan bayram turu

BEYPAZARI

Başkanlardan bayram turu

GÜDÜL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!