Başkan Yavaş Rüzgarlı esnafının taleplerini dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yavaş Rüzgarlı esnafının taleplerini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2021 17:26

Rüzgarlı Caddesi’nde esnaf gezisine çıkan ABB Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşların taleplerini yerinde dinledi ve ‘otpark çilesinin çözümü ile cadde ve sokakların sağlıklaştırılması çalışmalarını’ masaya yatırdı.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, kentin önemli ticaret merkezlerinden birisi olan Ulus Rüzgarlı Caddesi’ndeki yapı market esnafıyla bir araya geldi. Dükkânları gezerek esnafa bol kazanç dileğinde bulunan Başkan Yavaş, bir yandan da vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi. Yavaş’a ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay ve Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği Başkanı Fatih Ayhan eşlik etti.

Başkan Yavaş Rüzgarlı esnafının taleplerini dinledi


İKİ KONU ÖNE ÇIKTI

Dinlediği talepler doğrultusunda notlar alan Yavaş’ın öne çıkan konuları ise şunlar oldu: “Rüzgarlı Caddesi esnafının hem de bu bölgeye gelerek alışveriş yapan vatandaşların ortak sorunu olan otopark çilesinin çözümü. Cadde ve sokakların sağlıklaştırılması çalışmaları.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!