Başkan Yaşar: halka dokunan hizmetler hız kesmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar: halka dokunan hizmetler hız kesmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 10:44

Başkan Yaşar: halka dokunan hizmetler hız kesmeyecek

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye yönetimi ve belediye meclisi CHP grubuyla birlikte yılın son toplantılarını gerçekleştirdi. 2016 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantılarda, yeni hizmet yılının hazırlıkları da masaya yatırıldı.

İlk olarak Başkanlık Toplantı Salonu'nda Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu ve birim müdürleriyle bir araya gelen Yaşar, ekibinin yeni yılını kutladı, halka dokunan hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Her yılın yeni bir heyecan olduğunu ifade ederek ekibine bir yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin 2017'de de durmadan, yorulmadan çalışacağını söyledi. Hali hazırda devam eden kapalı pazaryeri, kapalı spor kompleksi, kreş, gençlik merkezi ve sosyal tesis inşaatlarının 2017'de ivedilikle tamamlanacağını kaydeden Yaşar, rutin belediye hizmetlerinin ise eksiksiz bir şekilde devam edeceğine vurgu yaptı.

Vatandaşa verdikleri sözü tutarak 2016 yılı bütçesini de halka dokunan hizmetlere harcadıklarını belirten Yaşar, “Yılın başında koyduğumuz hedeflere bugün ulaştığımızı görüyorum. Bütçemizi her yıl olduğu gibi halka dokunan hizmetlere ayırdık. Vatandaşın parasını kendi paramız gibi dikkatli harcamak zorundayız. Gereksiz yere harcayacak bir kuruş paramız yok. Sizden de bu konuda özenli çalışmaya devam etmenizi bekliyorum. 2017'de de hep beraber verdiğimiz sözleri tutacağız. Heyecanımızı, umudumuzu kaybetmeden insanımızı mutlu edecek işlere imza atacağız" dedi.

2017'DE 4 YENİ İHALE

İnşaatı devam eden dev yatırımların yanı sıra 2017 yılında 4 yeni projeye start vereceklerini kaydeden Yaşar; Serhat, Susuz, Şentepe Kültür Merkezi ile Turgut Özal Kültür Merkezi ve kreşinin ihalelerinin yeni yılla birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.



Bu yılın son döneminde hayata geçen HalkKart projesine de değinen Yaşar, 20 bin Yenimahalleliye HalkKart dağıttıklarını belirterek “Yenikart yardımlaşma, HalkKart hemşehrilik kartıdır. Her iki kart da dayanışmayı ve hemşerilik bilincini arttırıyorö diye konuştu.

MECLİS ÜYELERİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Yenimahalle Belediye Meclisi CHP Grubuyla da bir araya gelen Yaşar, meclis üyelerinin de yeni yılını kutlayarak “Dilerim 2017, 2016'dan daha hayırlı, barış ve kardeşliğin egemen olduğu, ülkemiz için aydınlık bir yıl olur" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!