Başkan Yaşar alışveriş yaparken denetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar alışveriş yaparken denetledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 10:09

Başkan Yaşar alışveriş yaparken denetledi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Pazaryeri'ni ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte alışveriş yaptı. Zabıtalarla pazar alanını gezen Yaşar, pazar esnafına hayırlı işler dileyerek, vatandaşlara karşı nazik olmaları ve kurallara uymaları konusunda da uyarılarda bulundu.

Vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Başkan Yaşar, pazarcılara vatandaşların geçiş noktalarını işgal etmemeleri ve çevrelerini temiz tutmaları gerektiğini vurguladı. Başkan Yaşar, “Burada vatandaşlarımızın rahat, temiz ve ferah bir ortamda alışveriş yapması lazım. Bu yüzden pazarcı esnafımızın bu konuda dikkatli olması gerekiyor. Tezgâh çevrelerini temiz tutmaları, taşmamaları ve gürültü yapmadan satış yapmalarını tavsiye ediyoruz. Yenimahalle pazarlarında bu standartı oturtmaya çalışıyoruz" dedi.

PAZARLARDAKİ ÜRÜNLER DAHA KALİTELİ VE TAZE

Pazarlardaki ürünlerin daha kaliteli ve taze olduğuna da vurgu yapan Başkan Yaşar, “Sağlıklı yaşam için hormonsuz, organik ürünlere ihtiyacımız var. Çiftçilerimizin ürettiği sebze ve meyveler sabahın erken saatlerinde, yaz kış demeden pazarlarda yerlerini alıyor. Vatandaşlarımız, pazarlardan alışveriş yaparak hem pazarcı esnafına hem de çiftçilerimize kazandırıyor. Bunun önemini anlamamız gerek" diye konuştu.

Denetim ve alışveriş sonrası Yaşar'ı pazar da görüp şaşıran mahalle sakinleri ise belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Yaşar'la bol bol fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!