Başkan Ertürk: 53 bine yaklaşan büyük bir aileyiz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürk: 53 bine yaklaşan büyük bir aileyiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 12:15

Başkan Ertürk: 53 bine yaklaşan büyük bir aileyiz

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 81 ilden göç eden vatandaşların barış ve huzur içerisinde yaşadığı Kahramankazan’da, ilgilendiği vatandaşların taleplerini dinleyerek onlara yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, “Kahramankazan’da nüfusu 53 bine yaklaşan büyük bir aileyiz” dedi.
Başkan Ertürk, Mavi Ay hizmet biriminde gerçekleştirilen halk günleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Ertürk, başkan seçildiği 2004 yılından bu yana sürekli vatandaşla iç içe olduğunu ifade ederek, “Kahramankazan’da nüfusu 53 bine yaklaşan büyük bir aileyiz. 81 ilden gelen vatandaşlarımızın yaşadığı Kahramankazan’da, bu ailenin fertleri olarak barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla sadece seçim dönemlerinde ya da salı günleri değil, gece gündüz demeden bir arada oluyoruz. Tüm acı ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını burada birlikte çözüyoruz” diye konuştu.
Kahramankazan Belediyesi Mavi Ay hizmet birimi ise 7/24 esasına göre faaliyet gösteriyor. Mavi Ay vatandaşların en kısa şekilde, zaman kaybetmeden hizmete ulaşabilmeleri ve hizmet alabilmelerini sağlıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!