Başkan Demirel ATO Başkanı Baran'a projelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirel ATO Başkanı Barana projelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 16:35

Başkan Demirel ATO Başkanı Baran'a projelerini anlattı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i ziyaret ettiler. Demirel, Baran'a belediye hizmetleri ve Etimesgut'un gelişimi hakkında bilgi verdi, projelerini anlattı.
Proje maketleriyle tesisleri anlatan Başkan Demirel, Etimesgut Belediyesi'nin gelir gider disiplinini sağlamış, güçlü mali yapısıyla büyük yatırımlar yapabilen güçlü bir belediye olduğunu söyledi. Demirel, "Artık 100 milyonluk yatırımı bir kalemde yapıp hizmete açabilecek durumdayız. Bunun örneği Bağlıca Yaşam, eğitim ve spor merkezidir. Arsasıyla birlikte 100 milyonu bulan büyük bir yatırıma başladık. İçerisinde yaşam, spor ve eğitim alanları bulunuyor. Yine 60 milyonu bulan Türkiye'nin örnek engelsiz yaşam merkezini tamamlamak üzereyiz. Bu yıl 5800 hemşehrimizin mezun olduğu etiSEM projesini başarıyla yürütüyoruz. Çok önemsediğimiz emekli evlerini hizmete açtık. İlçemize birçok tesis, park ve donatılar kazandırdık. Elvan Yaşam Ve Eğitim Merkezimizin yapımı devam ediyor. Güzelkent Yaşam ve Eğitim Merkezi'mizin kaba inşaatını tamamladık. Halide Edib Adıvar Hanımlar Konağı ve Atatürk Evi'ni hizmete açtık. Tüm bunları yaparken gayrimenkul satışı yapmadık. Gelir ve giderlerimizi disipline ettik. Kaynaklarımıza sahip çıkarak tüm hizmetleri gerçekleştiriyoruz" dedi. 
Etimesgut'un başkentin gelişim aksı içinde yer alan Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi olduğunu kaydeden Demirel, ilçe nüfusunun 600 bine yaklaştığını söyledi. 
GELİR GİDER DİSİPLİNİ ÇOK ÖNEMLİ
ATO Başkanı Gürsel Baran, Etimesgut'un gelişimiyle dikkat çeken ilçelerinin başında geldiğini vurgulayarak, "Gelir-gider disiplinini sağlayan belediyeler böyle güzel çalışmalar yapar. Gücüm var, bütçem var, yapıyorum diyebiliyorsanız başarılı olabilirsiniz. Enver Başkan da hep bütçemiz var, yaptım, yapıyorum, yapacağım diyor. Başarısından dolayı kutluyorum. Özellikle yaşam merkezleri ve emekli dinlenme evleri çok yerinde projeler olmuş. Ankara Ticaret Odası olarak Etimesgut'un gelişimine katkı sağlayacak her türlü destek ve işbirliğine hazırız" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!