Balâ Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan'a hüzünlü veda

Güncelleme Tarihi:

Balâ Kaymakamı İbrahim Halil Şivgana hüzünlü veda
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 17:31

Balâ Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan'a hüzünlü veda

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/BALÂ,(Ankara),(DHA)-BALÂ Kaymakamlığından Trabzon Araklı İlçe Kaymakamlığına atanan İbrahim Halil Şivgan'ın ilçeye vedasında, bazı kaymakamlık çalışanları gözyaşlarını tutamadı.
Kaymakamlık binası önünde düzenlenen veda törenine, Balâ Belediye Başkanı Arif Kaplan, Asliye Hukuk Hakimi Aykut Özkara, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Biçer, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Gürbüz, Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Ünlü, mahalle muhtarları ve kaymakamlık çalışanları katıldı. Kaymakam İbrahim Halil Şivgan burada yaptığı konuşmada, "15 aydır görev yaptığım Balâ için tek kelimeyle ben şunu söylemek istiyorum, 'iyiki Balâ'ya gelmişim, iyiki sizleri tanımışım.' Daha uzun süre Balâ'da görev yapmak isterdim ancak kısmet buraya kadarmış. Ben hepinize başta belediye başkanıma, tüm kurum çalışanlarıma, muhtarlarımıza ve tüm Balâlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hepinizden helâllik istiyorum, ben ve eşim adına tüm haklarımız sizlere helâl olsun" dedi.
Kaymakam Şivgan, konuşmasının ardından günün anısına toplu fotoğraf çekildi. Bu sırada bazı kaymakamlık çalışanları gözyaşlarını tutamadı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!