Balâ, halk oyunlarında Ankara 2'ncisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Balâ, halk oyunlarında Ankara 2ncisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 14:49

Balâ, halk oyunlarında Ankara 2'ncisi oldu

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/BALÂ(Ankara), (DHA) - BALÂ İmam Hatip Ortaokulu halk oyunları ekibi,  'Sözlü Halk Oyunları' yarışmasında Ankara 2'ncisi olarak Balâ'yı başarıyla temsil etti.

Balâ İmam Hatip Ortaokulu halk oyunları ekibi, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sözlü Halk Oyunları' etkinliğinde Ankara'nın 25 ilçesi arasından 2'nci oldu. Başarılarını Balâlılarla paylaşan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İlhami Yıldırım , Balâlı olmaktan ve Balâ İmam Hatip Ortaokulu müdürü olarak 25 ilçe arasında ikinci olmaktan mutluluk duyduğunu ve daha bir çok başarıya imza atacaklarını ifade etti. Balâ Ortaokulu halk oyunları eğitmeni ve okulun Beden Eğitimi öğretmeni Pelin Ömerca ise şunları söyledi:

"Öncelikle öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bir ay gibi kısa bir süre içerisinde vermiş olduğumuz eğitimle Ankara'da 25 ilçe arasında ikinci olmamız bizleri gerçekten çok mutlu etti. 8 Kişilik düzenlemeli Afyon Dinar ekibiyle yarışmaya hazırlandık. Şunu söylemek istiyorum, taşra öğrencilerimize de verdiğimiz emeğin karşılığında bizleri onurlandıran, bizleri gururlandıran ödülleri bizlere sunuyorlar. Hiçbir emeği karşılıksız bırakmıyorlar. Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!