Bağdat Caddesi’nde altyapı çalışması

Güncelleme Tarihi:

Bağdat Caddesi’nde altyapı çalışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2020 23:31

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Yenimahalle Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Bağdat Caddesi’nde yağışlı günlerde yaşanan su baskınlarına karşı çalışma yaptı.

Haberin Devamı

Bağdat Caddesi’ne paralel bin 100 metre atık su (kanalizasyon), 350 metre yağmur suyu hattı döşeyen ekipler, OSTİM OSB’den gelen hatları da Bağdat Caddesi’ne bağladı. Dört noktada boy ızgaralarını ayrıştıran ekipler, bu sayede hidrolik olarak yüzey sularının yağmur suyu hattına aktarılmasını sağladı. Caddede mevcut ızgaralar da temizlendi. Bölgedeki sitelerin atık su ve yağmur suyu hatlarının ayrıştırılması, Bağdat Caddesi’ne bağlanan 1587, 1588 ve 1590. Cadde sakinlerini de rahatlattı.

Bağdat Caddesi’nde altyapı çalışması


REFÜJLER ÇİÇEK AÇIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, büyük bir kısmı Başkentli üreticilerden alınan çiçekleri, bulvar ve caddelere dikiyor. Çiçekler, Başkent’in arterleri arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Bulvarı, Anadolu Bulvarı, Eskişehir Yolu, Havaalanı Yolu, Gar Kavşağı üzerindeki orta refüjleri ve yol kenarları ile kavşakları süslüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!