Badmintonda gençler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Badmintonda gençler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 00:00

19 Yaş Türkiye Şampiyonası’na 48 kulüpten 246 sporcu katılırken, federasyon başkanı Murat Özmemik, her geçen gün branşa olan ilginin arttığını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye 19 Yaş Gençler Badminton Şampiyonası Diyarbakır’da yapılırken, turnuvaya katılımın fazla olması Federasyon Başkanı Murat Özmekik’i mutlu etti.
Şampiyonada, 48 kulüpten 246 sporcu mücadele etti. Londra Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Neslihan Yiğit de yarışıp, tek bayanlarda şampiyonluğu kazandı.
Şampiyonada; çift bayanlarda 1.’liği Özge Toyran ile Ebru Yazgan, 2.’liği Cemre Fere ile Aycan Koç, 3.’lüğü Fatmanur Yavuz ile Kader İnal; çift erkeklerde ise 1.’liği Y.Ramazan Bay ile Sinan Zorlu, 2.’liği Koray Avşar ile Erol Ceylan, 3.’lüğü Furkan Demir ile Ali Kurt elde etti.
Karışık çiftlerde 1.’liği Ali Kurt ile Özge Toyran, 2.’liği Y.Ramazan Bay ile Neslihan Yiğit, 3.’lüğü Haktan Doğan ile Kübra Karataş; tek bayanlarda 1.’liği Neslihan Yiğit, 2.’liği Cemre Fere, 3.’lüğü Kader İnal, tek erkeklerde 1.’liği Sinan Zorlu, 2.’liği Serdar Koca, 3.’lüğü Furkan Demir elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!