Baba sundu kızı söyledi

Güncelleme Tarihi:

Baba sundu kızı söyledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 17:28

İnönü Vakfı ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı’nın(ANAÇEV) burslu öğrenciler yararına düzenlediği yardım gecesinde Ayhan Sicimoğlu sunucuk yaptı. Sahnede ise kızı Ayşe Sicimoğlu vardı.

Haberin Devamı

İnönü Vakfı ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı’nın(ANAÇEV) yardım amaçlı Bilkent Konser Salonu’nda düzenleriği gece, baba-kız Sicimoğlu’nu aynı sahnede buluşturdu.Ayhan Sicimoğlu’nun sunuculuğundaki programda  kızı Ayşe Sicimoğlu ve piyanist Ali Tolga Demirtaş sahne aldı. Konsere, İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ve ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı ev sahipliği yaptı. Geceye eski bakanlardan Hikmet Sami Türk ve eşi Fatma Türk, CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, Bilkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Atalar, Bilkent Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şermin Savaşçı ve eşi emekli büyükelçi Hatay Savaşçı gibi isimler katıldı.

GENİŞ REPERTUVAR

Ayla Hatırlı, konserden elde edilen gelirin burslu öğrenciler yararına kullanılacağını söyledi. Hatırlı, vakıf olarak 300’ün üzerinde öğrenciye burs imkanı sağladıklarını aktardı. Konserin sunumunu yapan Ayhan Sicimoğlu, esprileri ile keyifli anlar yaşattı. Sicimoğlu, kızı Ayşe’nin Paris’te yaşadığını ve küçük yaştan itibaren opera söylediğini belirtti. Konserde Ayşe Sicimoğlu ve piyanist, besteci, multienstrumanist Ali Tolga Demirtaş, klasikten caza, Türkçe şarkılardan Fransızca aryalara geniş repertuarda bir konser verdi. 

BAKMADAN GEÇME!