AVM’lerde konser maratonu

Güncelleme Tarihi:

AVM’lerde  konser maratonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2018 09:32

Ankara’daki AVM’lerde konser maratonu tüm hızıyla sürüyor.

Haberin Devamı

Ankaralılar önceki akşam Bülent Ortaçgil, Volkan Konak ve Gökhan Türkmen’in konserleriyle coştu. Yaz geceleri, ünlü isimlerin konserleriyle hareketleniyor. Alışveriş merkezlerinin (AVM) düzenlediği yaz konserlerine, Ankaralılar büyük ilgi gösteriyor. Önceki gece, müzik dünyasının üç önemli ismi Ankaralıların karşısına çıktı. Usta sanatçı Bülent Ortaçgil,Next Level AVM ’nin düzenlediği Teras Konserleri’nin sonuncusunda sahne aldı. Daha önce de aynı mekânda sahne aldığını söyleyen sanatçı, “Sanırım beş yıl önceydi. Bu beş yılda pek bir şey değişmedi. Bu akşam yine aynı şarkıları seslendireceğiz” dedi. Bülent Ortaçgil, sevilen şarkılarıyla Ankaralılara müzik ziyafeti sundu.


ŞARKI ARASINDA SOSYAL MESAJ


Şarkıcı Volkan Konak, Ankamall’ın düzenlediği yaz konserlerinin açılışında sahnedeydi. Konser alanını dolduran hayranları, büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Volkan Konak, şarkılarıyla dinleyenleri mest ederken, şarkı aralarındaki konuşmalarıyla da büyük sevgi kazandı. Ünlü şarkıcı, kadın hakları, kardeşlik, dürüstlük gibi konularda duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

ROMANTİK ŞARKILARLA MEST ETTİ


Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Türkmen ise Armada Jolly Joker Yaz Konserleriyle Başkentlilerin karşısına çıktı. Türkmen, romantik şarkılarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Konser alanını dolduran binlerce Ankaralı, Gökhan Türkmen’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!