Aşırı terlemeye botoks çözümü

Güncelleme Tarihi:

Aşırı terlemeye botoks çözümü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 14:55

Uzmanlar, aşırı terleme şikayetlerinin botoks uygulamasıyla yarım saattelik bir operasyon sonucu tedavi edilebildiğini belirtiyor.

Haberin Devamı

Özellikle yaz aylarında artış gösteren aşırı terleme şikayetlerinin mantar ve bakteriyel hastalıkların gelişimi ile rahatsız edici kokulara neden olduğunu belirten Estetik İnternational Medikal Estetik Hekimi Dr. Feyman Duygu Oktar, botoks uygulamasının hekim kontrolünde gerçekleştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Oktar, şunları söyledi:

YAŞAM KONFORUNUZU DÜŞÜRMEYİN

Terleme sağlıklı bir durum olmasına karşın ‘Hiperhidroz’ dediğimiz aşırı terleme durumları kişinin yaşam konforunu düşürebiliyor. Avuç içi taban ve koltuk altı bölgesinde oluşan aşırı terlemeler koku ve görüntü olarak istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor. Bu şikayetlerle botoks yaptıran kişiler yarım saatlik basit bir operasyonla şikayetlerinden kurtulabiliyor.

SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN

Haberin Devamı

Operasyon her ne kadar basit olsa da mutlaka bir hekim gözetiminde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Sağlıklı koşullar ve merdiven altı malzemeler kullanılarak yapılan operasyonlar istenmeyen sonuçların doğmasına neden olabilir. Gerekli koşullara uygun kliniklerde, uzman hekimler kontrolünde bu operasyonu gerçekleştirmek gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!