Ankaraspor kadrosu yeniden yapılanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankaraspor kadrosu yeniden yapılanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2021 00:56

Teknik Direktörlüğe Taner Taşkın’ı getiren başkent ekibi, 15 oyuncuya toplu imza attırdıktan sonra, eski futbolcusu Şahin Fıstıkçı ve gurbetçi orta saha Erdal Öztürk ile anlaşıp, transferde hız kesmedi.

Haberin Devamı

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Ankaraspor, sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor. Mavi-beyazlılar, 15 oyuncuya toplu imza attırdıktan sonra, Etimesgut Belediyespor’dan eski futbolcusu Şahin Fıstıkçı’nın ardından, gurbetçi Erdal Öztürk’ü de transfer edip, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürdü.
2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan başkent ekibi; daha önce yine Ankaraspor forması giyen ve geçen sezon Bandırmaspor’da oynayan Mehmet Yiğit, Tuzlaspor’dan kaleci Metin Erol, Kastamonuspor’dan kaleci Atakan Akyol, Altınordu’dan Furkan Çil, Adanaspor’dan Eren Keleş, Niğde Anadolu’dan Recep Yemişçi, Kırklarelispor’dan Mert Sinan Pekesen, Manisa FK’dan Batuhan Tur, Nazilli Belediyespor’dan Oktay Kancı, Isparta 32 Spor’dan Semih Üstün; Van Spor FK’dan Sedat Cengiz; Düzce Spor’dan Ömer Faruk Sezgin, İnegölspor’dan Gökhan Kurumuş, Eyüpspor’dan Murat Yılmaz ve MKE Ankaragücü’nden Ender Aygören, Etimesgut Belediye’den Şahin Fıstıkçı ile sözleşme imzaladı.

LİGİN ÜSTÜNDE TRANSFERLER YAPILDI

Mavi-beyazlı ekibin kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, çok yerinde transferler yaptıklarını belirtip, “İnce eleyip sık dokuduk ve bu ligi kaldırabilecek aynı zamanda bu ligin üstünde transferler gerçekleştirdik. İnşallah sakatlıklardan uzak, kazasız, belasız bir lig geçiririz. Rabbim utandırmasın” diye konuştu.

TEKNİK ADAM İSTİKRARSIZLIĞI YAŞADI

Geride kalan sezon teknik direktör konusunda istikrarsız bir süreç geçiren Ankaraspor’da; Ali Güneş, İsmet Taşdemir, Mustafa Özer, Ümit Özat ve Mehmet Ak görev yapmıştı. Mavi-beyazlılar, yeni sezona, geride kalan sezon TFF 1.Lig ekiplerinden Tuzlaspor’u çalıştıran Taner Taşkın’ı getirdi. Gençlerbirliği’nde 6 sezon forma giyen ve Ankara’yı yakından tanıyan Taner Taşkın’ın yardımcılıklarını, Tacettin Bakacak (Yardımcı Antrenör), Turgay Sütçüoğlu (Yardımcı Antrenör), Hasan Okan Gültang (Kaleci Antrenörü), Baki Çağdaş Uzun (Atletik Performans Antrenörü) ve Hikmet Savran (Maç ve Performans Analizi Antrenörü) yapıyor.
Ankara’daki ilk etabın ardından Afyonkarahisar’da ikinci dönem çalışmalarına devam ettiklerini belirten Teknik Direktör Taner Taşkın, “Yenilenmiş bir kadro ile yarışa başlayacağız. Farklı takımlardan oyuncular transfer edildi. Bu oyuncuların saha içi uyumunu sağlamak ve oyun anlayışımızı yerleştirmek için çaba harcıyoruz. Lig başlayana kadar bu anlamda önemli mesafe alacağımızı düşünüyorum. Eksikler elbette olacak ancak onları da zaman için de gidereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

ERDAL GÜÇ KATACAK

Haberin Devamı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaraspor, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal Öztürk’ü kadrosuna kattı.
Başkent ekibi, Almanya’nın Hoffenheim kulübünün altyapısında yetişen, kariyerinde daha önce; Adana Demirspor, Kayserispor, Fatih Karagümrük, Balıkesirspor ve Ankara Keçiörengücü formaları giyen oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “Genç ve kaliteli bir kadro kurmak için uğraşıyoruz. Erdal Öztürk’ü kadromuza kattığımız için mutluyuz. İyi bir transfer oldu. Takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!