Ankaralı ünlüler paylaşımda

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı ünlüler paylaşımda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2019 16:35

Müzik, televizyon ve sanat dünyasının sevilen isimleri arasında çok sayıda Ankaralı bulunuyor.

Haberin Devamı

Farklı alanlardaki başarılarıyla adından söz ettiren bu sanatçılar, sosyal medyada da milyonlar tarafından takip ediliyor. En çok Instagram takipçisi olan bazı Ankaralılar ve son dönemdeki bazı paylaşımlarını ise şu şekilde sıraladık:

BÖYLESİ ÖZEL

2.2 milyon takipçisi olan Buğra Gülsoy, son olarak ‘Kızım’ dizisiyle ekrana geldi. Gülsoy, Instagram’da son olarak dizide kızı rolündeki minik oyuncu Beren Gökyıldız’la olan fotoğrafını paylaşarak altına “Böylesi ‘özel’ bir işin içinde yer almak çok keyifliydi. Yeni hikayelerde yeni karakterlerde buluşmak üzere... Hoşça kal” notunu düştü.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


ÇOK KONUŞULAN PAYLAŞIM

Sosyal medyayı çok aktif kullanmamasına rağmen en çok takipçi sayısına sahip ünlülerden biri olan Beren Saat, 3.8 milyon takipçiye sahip. Son dönemde adı sık sık eşi Kenan Doğulu ile ayrılacağı yönünde dedikodulara karışan Saat, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla yine çok konuşuldu. Ünlü oyuncu eşi Kenan Doğulu ile olan fotoğraflarının altına özetle, “Ben oyun arkadaşımı buldum galiba dediğim bir akşamda gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım. Bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, aşk şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin, ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı...Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli... Boşanmak işin en kolay kısmı. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır. Artık içimde ne öfke ne en ufak bir pişmanlık, her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin, iyi ki doğdun da sana aşık oldum” notunu yazdı.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


MEKSİKA’DA ÇUKUR’DA

Şimdiye kadar çok sayıda dizi ve sinema filminde rol alan Hande Doğandemir, Instagram’ı en aktif kullanan Ankaralı ünlüler arasında. 2.3 milyon takipçisi bulunan Doğandemir, şu sıralar vaktinin büyük kısmını gezmeye ayırmış durumda. Doğandemir, geçtiğimiz günlerde Amerika turu gerçekleştirdi ve çok sayıda paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Meksika’nın ünlü turizm noktası Cenote Doğal Çukuru’nu da ziyaret etti.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


BU SIRALAR REKLAM YILDIZI

2.2 milyon takipçiyle listeye giren Hazal Filiz Küçükköse, Instagram’ı en iyi kullanan Ankaralılar arasında. Son dönemde reklam kampanyalarında boy gösteren Küçükköse, son paylaşımını ‘Ok’ notuyla yaptı.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


BAYRAM ŞEKERLERİM

Instagram’da en çok takipçisi olan ünlüler listesinde Demet Akalın, en üst sıralarda. 8 milyon takipçisi olan Akalın, kariyerinin bir döneminde Ankara’da yaşadı ve Ankara için her zaman “İkinci memleketim” sözünü kullanıyor. Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira’nın bir fotoğrafını paylaşarak altına ‘Bayram Şekerlerim’ yazdı.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


BOL KAHKAHALI BAYRAMLAR

Model ve sunucu Özge Ulusoy, 2 milyon takipçiye sahip. Ulusoy, son paylaşımı ile bayram kutlaması yaptı. Ünlü model, Monaco’dan yaptığı paylaşımın altına “Herkese sevdikleriyle mutlu huzurlu bol kahkahalı bayramlar dilerim” notunu düştü.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


SET ARASI HAVUZ KEYFİ

Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Burcu Özberk’in, 3 milyon takipçisi bulunuyor. 12 Haziran’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Afilli Aşk dizisinde yer alan oyuncu, havuzda çekilen fotoğrafını “İşte mutluluk küçük anlarda yatıyor benim küçük turuncum” notuyla paylaştı.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


YENİ DİZİ HEYECANI

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunu ve 2014 yılı Miss Turkey üçüncüsü Aybüke Pusat, 1.2 milyon takipçiye sahip. Pusat, önümüzdeki günlerde ekrana gelecek olan ‘Her Yerde Sen’ dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Pusat dizide, gözü kara ve hakkını yedirmeyen yılmaz savaşçı Selin Sever karakterine hayat verecek.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


DÜNYA TANIYOR

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş da, Ankaralı. 1.4 milyon takipçisi olan Alaş, Victoria Secret mankenleriyle çalışıyor, Madonna onun için doğum günü partisi düzenliyor, en yakın arkadaşları arasında Kim Kardashian, Kate Moss gibi isimler yer alıyor. Mert Alaş, son olarak ünlü model Kendall Jenner’la gerçekleştirdikleri çekimden bir kare paylaştı.

Ankaralı ünlüler paylaşımda


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!