Ankaralı firmalara dekorasyon ödülü

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı firmalara dekorasyon ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 14:07

Yaklaşık 30 yıldır 25 ülkede yayınlanan ve her ay ulaştığı iki milyon okuruyla dünyanın en çok okunan dekorasyon dergisi olan Elle Decoration’ın uluslararası tasarım yarışması EDIDA, 2017 yılının en iyi tasarımlarını seçti.

Haberin Devamı

Ankara’dan iki firma ödüle layık görüldü. Ödül töreni geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Fenix’de yapıldı. 2017 Yılın Tasarımcısı ödülünü Ece Yalım Studio olarak Ece Yalım ve Oğuz Yalım alırken, ENNE de Mustafa Toner tasarımı sehpa ile Mobilya Kategorisi’nde birincilik ödülünün sahibi oldu. Her ülkede Elle Decoration editörlerinin seçimleriyle belirlenen ve 14 kategoride ödül verilen geceye, Besa Grup’un Bodrum’daki gayrimenkul projesi olan “The BO Viera” sponsorluk yaptı.

TÖREN SONRASI EĞLENCE

Tasarım, mimari ve dekorasyon dünyasının profesyonelleri ile ünlü markaların temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği ödül gecesinin sunuculuğunu sevilen oyuncu Zeyno Günenç üstlendi. Ozan Doğulu ve Orkestrası’nın performansıyla devam eden eğlenceli gece, DJ Tarık Koray’ın hareketli müzikleriyle son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!