Ankaragücü’nde süper hazırlık

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde süper hazırlık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 15:39

Kadroyu güçlendirmek için ilk etapta rotasını yabancı oyuncu transferine çeviren başkent ekibi, futbolcuların giyeceği formalar ile taraftarların alacağı kombine kartlar konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. 

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’i lider bitirip gelecek sezon yeniden Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan MKE Ankaragücü’nde, Süper Lig kulvarı ile ilgili çalışmalar yoğun bir biçimde sürüyor. Daha çetin rakiplerle yarışacağı arenada kadrosunu güçlendirmek için ilk etapta rotasını yabancı oyuncu transferine çeviren başkent ekibi, futbolcuların giyeceği formalar ile taraftarların alacağı kombine kartlar konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.
Sarı-lacivertliler, hücum hattını kanat oyuncuları, Tasos (Yunanistan) ve Beridze (Gürcistan) ile güçlendirirken, forvet olarak da Danny Welbeck konusunda önemli aşama kaydedildiği belirtiliyor.

ŞAMPİYONLUK KUPASI SERGİYE AÇILIYOR

Spor Toto 1. Lig’e sezonu şampiyon tamamlayan Ankaragücü’nün yorucu ve zorlu maraton sonunda kazandığı kupa görücüye çıkacak.
Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “4 Haziran Cumartesi saat 12.00’den 8 Haziran Çarşamba saat 22.00’ye kadar, şampiyonluk kupamız Subayevleri Vega AVM’de Ankaragücü Store mağazamızda sergilenecektir” ifadesi kullanıldı.
Şampiyonluk kupanın daha sonra Maltepe’deki Ankaragücü Store’de sergileneceği belirtildi.

BİR FORMA ÇEVRE TEMALI HAZIRLANACAK

Yeni sezon öncesi forma sponsorluğu için Joma firması ile anlaştığı ifade edilen Ankaragücü, çevre temalı forma çıkaracak.
Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin, yeni sezon için 4 forma hazırlandığını belirterek, “Hazırlanacak 4 formadan 1’i çevre temalı olacak ve geri dönüşüm malzemesinden yapılacak. Bu konuda adımı biz attık. Paris İklim Anlaşması projesi içine girdik. Sıfır karbon salınımına katkıda bulunacağız” diye konuştu.
Yeni formalarla ilgili bilgi veren Hüseyin Aytekin, “Formalar hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde yeni forma sponsorumuz ile basın toplantısında sözleşme imzalayacağız. Daha sonra ise hazırlanan formaları video ile tanıtacağız” dedi.

15 HAZİRAN’DA KARTLAR SATIŞA ÇIKABİLİR

Ankaragücü yönetimi, kombine kartların satışı için çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin, yeni sezon kombine kartlar ile ilgili çalışmaların sona erdiğini, ancak PassoLig sistemindeki güncelleme nedeniyle geciktiğini söyledi.
Aytekin, 15 Haziran’da kombine kart satışının başlayacağını düşündüğünü belirterek, “VİP tribün dahil, tüm stat için kombine kart çıkarılacak. Taraftarlarımızı kombine kart almaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TASOS MİLLİ MAÇTA 21 DAKİKA FORMA GİYDİ

UEFA Uluslar Ligi maçında, Yunanistan deplasmanda Kuzey İrlanda’yı 1-0 yenerken, Ankaragücü’nün Panathinaiokas’tan yeni transferi Anastasios Chatzigiovanis Giorgos (Tasos) 21 dakika görev yaptı. Tasos, 69. dakikada Giakoumakis’in yerine oyuna girdi. Yunanistan’ı galibiyete taşıyan golü, maçın ilk yarısında, Trabzonspor’da forma giyen Bakasetas attı.
Spor Toto 1. Lig’de, MKE Ankaragücü ve Bereket Sigorta Ümraniyespor’un ardından Süper Lig’e yükselen üçüncü takım İstanbulspor oldu. Sarı-siyahlı ekibin Süper Lig vizesi alması ile birlikte, bu platformdaki İstanbul takımı sayısı 8’e yükseldiğinden, Ankaragücü 2022-2023 sezonundaki 8 deplasmanını İstanbul’a yapacak.

Haberin Devamı

GELECEĞİN YILDIZLARI TANDOĞAN’DA SEÇİLECEK

Haberin Devamı

Türk futboluna yetenekli genç oyuncular kazandıran MKE Ankaragücü, geleceğin yıldız adayları için yeni seçmeler düzenleyecek.
18 Haziran’da başlayıp, 24 Haziran’da sona erecek seçmelere, yurt içi ve yurt dışından belirtilen koşulları sağlayan tüm sporcular katılabilecek.
Kulüpten yapılan açıklamada; 2005/2006/2007/2008/2009/2010/2011 doğumlu sporcuları kapsayan seçmelerin, tüm mevkileri kapsadığı belirtildi.
Seçmelere katılacak futbolcu adaylarının, doğum tarihlerine göre belirtilen tarih ve saatte, istenilen belgelerle birlikte en az bir saat önce (08.00) Tandoğan Tesisleri’nde hazır bulunmaları istendi.

SEÇME TARİHLERİ VE SAATLERİ

18 Haziran saat 09:00’da 2007 doğumlular, 19 Haziran saat 09:00’da 2008 doğumlular, 20 Haziran saat 09:00’da 2009 doğumlular, 21 Haziran saat 09:00’da 2010 doğumlular, 22 Haziran saat 09:00’da 2006 doğumlular, 23 Haziran saat 09:00’da 2005 doğumlular, 24 Haziran saat 09:00’da 2011 doğumlular.
Seçmelere katılımın tamamen ücretsiz olduğu belirtilirken, 2005 ve 2006 yaş grubu için lisansı bulunmayan futbolcu adaylarının seçmelere alınmayacağı, diğer yaş gruplarında bu şartın aranmadığı vurgulandı.
Seçmelere katılacak oyuncuların sağlık raporu, veli muvafakatnamesi ve nüfus cüzdanını ibraz etmesinin gerekli olduğu, futbolcu adaylarının malzemelerini kendilerinin getireceği (şort, tişört, futbol ayakkabısı) aktarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!