Ankaragücü’nde gündem yoğun

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde gündem yoğun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 01:14

Başkent ekibinde sözleşmesi süren ve kulüpte kalıp kalmayacağı merak edilen Börven, takımla antrenmanlara başladı. İbrahim Akdağ’ın ayrılma olasılığı üzerine orta saha için Hasan Hüseyin Acar ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde başkan Faruk Koca ve yönetim kurulu yeni sezon öncesi yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-lacivertliler, transfer yasağına konu olan 2.2 milyon avro tutarındaki dosyaları çözüme kavuşturmak için girişimlerde bulunurken, bir taraftan da kadroyu organize etme çalışmalarına devam ediyor.
Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Başkent ekibinde sözleşmesi süren ancak Süper Lig’de kariyerine devam etmek istediği için kulüpte kalıp kalmayacağı merak edilen Norvecli forvet Törger Börven, Ankara’ya döndü ve takımla birlikte antrenmanlara katılmaya başladı. Börven’i Süper Lig’den, Göztepe, Alanyaspor, Antalyaspor, Hatayspor ve Gaziantep FK gibi takımlar istiyor.

ORTA SAHAYA YENİ BİR İSİM

Ankaragücü yönetimi ve teknik kadrosunun, takımdan ayrılma ihtimali bulunan İbrahim Akdağ’ın alternatifini bulduğu ve son olarak Aytemiz Alanyaspor forması giyen Hasan Hüseyin Acar ile anlaştığı belirtiliyor.
Alanyaspor’dan ayrılan 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun, Ankaragücü’nün teklifini kabul ettiği öğrenildi.
Kayserispor’daki performansının ardından, yaşanan anlaşmazlıklar sonrasında geçen sezon takımdan ayrılan Hasan Hüseyin Acar, devre arasında Alanyaspor ile anlaşmış, ancak çok verimli olamamıştı.
Hasan Hüseyin, kariyeri boyunca oynadığı 149 maçta, 25 gol attı, 17 asist üretti.
Başkent temsilcisi daha önce de Akın Alkan (kaleci - Hatayspor), Erdem Özgenç (sağ bek - Tuzlaspor), Yasin Güreler (sol bek - Tuzlaspor), Yusuf Abdioğlu (Hatayspor - stoper), Owusu Kwabena (santrafor - Karabağ) ve Cem Ekinci (sağ kanat - Keçiörengücü) ile anlaşma sağlamıştı.

Haberin Devamı

TSYD’DEN BAŞKANA ZİYARET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi, MKE Ankaragücü Beştepe Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri; Hakan Bilgin, Gökalp Üstün ve Kamil Karip’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata, Asbaşkanlar Bülent Karadaş ve Mustafa Büyükışık, Genel Sekreter Adem Altan, Mali İşler Sorumlusu Orhan Kemal Erkılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Burak Ünlü, İdari Sorumlu Figen Asiler katıldı.
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, TSYD Ankara yönetimine teşekkür ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Futbol Turnuvası’na takımın kamp programlarının ardından katılabileceğini aktaran Koca, yeni sezon öncesi kulüpte ve takımda süren çalışmaları anlattı.

ZOR BİR GÖREV ÜSTLENDİNİZ

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata ise MKE Ankaragücü’nün turnuvaya katılmasıyla önemli bir organizasyon gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “Ankaragücü’nde zor bir görev üstlendiniz. Hem siz hem de kurduğunuz güçlü yönetimin başarılı olacağına inancımız tam. Umarız camia yeniden hak ettiği Süper Lig’e en kısa sürede döner” dedi.
Günün anısına Koca’ya plaket veren Ata ve yönetim kurulu, Ankaragücü yönetimini TSYD Ankara Şubesi’nde de ağırlamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

ARSLAN AMCA BAŞ TACIMIZ

Ankaragücü’nün efsanelerinden olan ve sarı-lacivertli camiamda “Arslan Amca” olarak tanınan Arslan Gülsoy, kulüp başkanı’yı, Beştepe Tesisleri’nde ziyaret etti.
Ankaragücü’ne uzun yıllar kulüp müdürü olarak hizmet veren Arslan Gülsoy, “Ankaragücü daima hayatımın merkezindeydi. Yeni yönetimimizle birlikte Ankaragücü camiamız özlenen günlere, tekrar dolu statlara kavuşacaktır. Ankaragücü’nün şanlı zaferlerini en kısa zamanda yeniden yaşamasını istiyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Faruk Koca ise Arslan Gülsoy’un ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu belirtip, “Arslan Amca, kulübümüzün baş tacıdır. Ankaragücü’müz için yeri her zaman özeldir. Kendisi bizim önderimizdir” diye konuştu.

Haberin Devamı

FORMALAR TARAFTARIN BEĞENİSİNE SUNULDU

Ankaragücü’nün yeni sezonda giyeceği formalar, sarı-lacivertli taraftarın beğenesine sunuldu. Kulüp internet sayfasında paylaşılan haberde, firma tarafından üretilen formalara yer verilirken, ‘sarı forma’ ve ikonik formamızı’ sizler seçiyorsunuz, bizler terletiyoruz ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!