Ankaragücü adına mutluluk verici

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü adına mutluluk verici
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2020 03:28

Hatıra bilet kampanyası başlatmalarını taraftarın ısrarla istediğini vurgulayan Mert, “Şu an için 4 bin civarında bir talep var. Bu hafta yapılacak tanıtımlarla birlikte, büyük bir artış bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, başkentin büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını buluşturdukları organizasyondaki fotoğrafın, hem kent hem de kulüp adına mutluluk verici olduğunu belirtip, “Bu, doğru işler yaptığımızın, ortak akılla Ankaragücü’nü yönettiğimizin ve Ankaragücü’nü kentin tümüne açtığımızın bir göstergesi. Ankaragücü, bu kentin en önemli ortak değerlerinden biridir. Bu anlamda, farklı siyasi partilerden temsilcilerin Ankaragücü’ne destek için bir araya gelmesi, yönetim olarak bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.
Yakın zamanda, bu buluşmaların değişik versiyonlarını hayata geçireceklerini Mert, şöyle konuştu:
“Önce, Ankara’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ardından da Ankara milletvekilleri ile buluşup, fikir alış verişinde bulunacağız. Bu kente hizmet edenlerin birlikte daha güçlü olacaklarına inanıyoruz. Önceki gün üç belediye başkanımız aramızda değildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bizzat görüşüp davet ettim. Ancak, Yenimahalle’den katılım olmadı, bir şey de söylenmedi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, benim aynı zamanda hemşerim. Programı olduğu için gelemedi. Bizzat kendisi kulübe geleceğini söyledi. Sincan Belediye başkanı Murat Ercan ile Ankaragücü olarak bir programımız vardı. Altındağ Belediyesi, Tandoğan Tesisleri’ni yenilerken, Sincan Belediyesi de sahaların bakımında kullanılmak üzere 500 bin TL değerinde zirai araçlar verecekti. O güne denk geldiği için bu programı ileri bir tarihe erteledik.”

BİR SAYI HEDEFİMİZ OLMADI

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerde kalan maçların seyircisiz oynanacağının açıklanmasının ardından sarı-lacivertli taraftarlardan, karton taraftar ve hatıra bilet bastırılması yönünde talep geldiğini, özellikle hatıra bilet konusunda ısrarın olduğunu vurgulayan Mert, şunları söyledi:
“Ankaragücü’nde daha önce de farklı kampanyalar yapılmıştı ve kulüp çok yıpranmıştı. O yüzden bu yaklaşıma başta mesafeli durmaya çalıştık. Ancak, taraftar çok ısrarcı olunca başlatma kararı aldık. Hatıra bilet ile ilgili yüzlerce talep geldi. Taraftarımız, aidiyet duygusunu yaşamak, takımına sahip çıkmak ve kulübünü desteklemek istiyor. Hatıra biletleri taraftarımız çok istediği ve onlar önayak olduğu için biz yönetim olarak bir sayı, toplam bir rakam belirlemedik. Kendimize bir hedef koymadık. Şu ana kadar, özellikle elektronik ortamda ilgi yüksek. 4-5 bin civarında talep olduğu bilgisini arkadaşlarım bana iletti. Bu hafta ile birlikte bunun önemli bir ivme kazanacağını düşünüyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarındaki 500 reklam panosunu tahsis edecek. Aynı zamanda, kulüp olarak bizim daha önce aldığımız reklam panolarında, hatıra bilet kampanyası ile ilgili tanıtımlar yapılacak. Bu çalışmaların ardından, büyük bir ilgi ve büyük bir artış olacağını bekliyoruz. Asıl, rakamlara, hafta sonunda ulaşacağımızı söyleyebilirim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!